1

Novi direktor „Vodovoda”: Vratićemo poverenje građana

SASA2Aleksandar Radulović, vršilac dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija” izabran na tu funkciju na sednici Skupštine Pančeva održanoj 14. septembra na predlog Srpske napredne stranke, izjavio je za „Pančevac” da će mu jedan od prioriteta biti ponovno uspostavljanje poverenja građana u ispravnost i kvalitet vode za piće iz gradskog vodovoda.

– Zaposleni u JKP-u „Vodovod i kanalizacija” žele da opravdaju nekadašnji ugled i da korisnicima naših usluga ponovo isporučuju vodu za piće koja će biti jedna od najboljih u Srbiji. Zbog toga ćemo u narednom periodu sprovesti mere za revitalizaciju naših postrojenja za proizvodnju vode, osigurati dovoljan kapacitet bunara i sigurnost vodovodne mreže – istakao je on.

Na pitanje novinara o tome da li će voda poskupeti Radulović je rekao da se u „Vodovodu” zasad o tome ne razmišlja. Po njegovim rečima, u tom javnom komunalnom preduzeću su svesni trenutne ekonomske situacije u kojoj se svi nalazimo. Međutim, bez obzira na to, odgovorni u „Vodovodu” će nastojati da obezbede pozitivno poslovanje.

M. G.