1

Asfaltiranje u Ivanovu

Početkom novembra asfaltirana je Vojvođanska ulica u Ivanovu, koju je nedavno obišla Maja Vitman, direktorka Direkcije za izgradnju i uređenje Pančeva.

Radovi u Ivanovu– Posao je završen za osam dana, a vrednost investicije iznosi blizu dva miliona. Kad je reč o Ivanovu, tokom naredne nedelje na portal javnih nabavki biće postavljen poziv zainteresovanim izvođačima za radove na asfaltiranju Ulice Ive Lole Ribara u dužini od 150 metara, za šta imamo spremno oko milion dinara. Ovih dana počela je i rekonstrukcija fiskulturne sale u OŠ „Moša Pijade” – najavila je Maja Vitman.

Njen domaćin Joška Duduj dodao je da su ove godine urađene i ulice 7. jula, Grobljanska, 29. novembra i Petefi Šandora. Naveo je i to da su njegovi sugrađani čvrstu podlogu čekali kao „ozebli sunce” i nagovestio da će i ubuduće biti kapitalnih ulaganja.

– Za narednu godinu spremni su projekti za izgradnju kapele i parkinga u njenoj blizini, a ukoliko bude novca, iskoristićemo ga, ponovo, za razvoj putne infrastrukture – istakao je Duduj.

J. F.

opsirnije1
Infrastrukturni radovi u selima

Radovi u selimai Brestovac. Tamo su nedavno asfaltirane tri ulice: Sutjeska, Sonje Marinković i Zmaj Jovina, a vrednost posla je iznosila preko osam miliona dinara.

Na licu mesta uvaženu gošću je dočekao Dragan Miričić, član lokalne mesne skupštine, kako bi razgovarali o budućim planovima za kapitalna ulaganja.

J. F.

opsirnije1