„Fleks” organizuje Svetski kup u fitnesu i bodi-bildingu

Fleks 2016 najavaPančevački Fitnes-klub „Fleks”, koji je već dvanaest godina nosilac organizacija eminentnih državnih i balkanskih prvenstava u fitnesu i bodi-bildingu, napraviće u subotu, 1. oktobra, u dvorani Kulturnog centra, spektakl za pamćenje – Svetski kup.

Pored ostalih, u pomenutim sportovima nadmetaće se i kompletne reprezentacije Palestine, Poljske, Češke, Mađarske i (najbrojnije) Turske, a svoja izvajana tela pokazaće i takmičari iz Emirata, Švedske, Italije, Hrvatske, Makedonije i Bugarske.

Odluke će donositi jedanaest inostranih sudija, koje će na raspolaganju imati elektronsku tehnologiju.

U organizaciji najvećeg okupljanja u Srbiji kada je reč o fitnesu, dečjem fitnesu i bodi-bildingu, pored „Fleksa”, kojim godinama rukovodi sportski radnik Milan Kostić, učestvovaće i Nacionalna amaterska bodi-bilding asocijacija Srbije i WFF.

Takmičenje u dečjem fitnesu počeće u 9 sati, a otvaranje Svetskog kupa za seniore i juniore zakazano je za 15 sati. Ulaz za sve programe ovog nesvakidašnjeg događaja je besplatan.

J. F.
Spektakl u režiji „Fleksa”

Fleks 10 najavaJubilarni, deseti put Fitnes klub „Fleks” iz Pančeva prirediće međunarodno prvenstvo u fitnesu i bodi-bildingu u subotu, 4. oktobra, u dvorani Kulturnog centra.
Takmičenje pod nazivom „Srbija open Pančevo 2015” počeće već u 16 sati nastupom dece, koja će biti razvrstana po starosnim grupama.

Svečano otvaranje je zakazano za 18 sati, nakon čega će se na scenu popeti dame. Potom će pred publikom šetati savršeno izvajana tela učesnika u dvadeset ženskih i muških kategorija, završno s bodi-bilderima. Pored sportista iz Srbije, očekuju se i gosti iz inostranstva, a zanimljivo je da će sudijsku komisiju predvoditi legendarni bodi-bilder iz Jordana – Mustafa Mohamed, predsednik svetske fitnes i bodi-bilding federacije.

Razlog više da se poseti ovaj spektakl jeste i to što će ulaz biti besplatan.

J. F.