1

Izabran novi menadžment „Pančevca”

Na sednici Skupštine akcionara AD „Pančevca” održanoj u petak, 4. decembra, doneto je nekoliko odluka u vezi s novim menadžmentom naše medijske kuće. Najvažnija od njih svakako je da će na čelu borda direktora ubuduće biti Dragan Žujović umesto Dragane Kožan.

Dužnost neizvršnih direktora više neće obavljati Zoran Stanižan i Milijana Komarević, već Dušan Dojčinovski i Zoran Peševski. Razrešen je i zamenik direktora Aleksandar Živković, a na toj funkciji će sada biti Dragana Kožan.

zujovic direktor

Dragan Žujović

Biografija Dragana Žujovića

Novi generalni direktor „Pančevca” Dragan Žujović (1961) diplomirani je pravnik iz Pančeva. Celu karijeru je proveo u Bezbednosno-informativnoj agenciji, a u penziju je otišao prošle godine s pozicije načelnika Centra BIA Pančevo.
Aktivno se bavio džudom. Interesuju ga politička kretanja u svetu, pa svakodnevno prati aktuelna spoljnopolitička dešavanja. Oženjen je, ima ćerku.

Uredništvo „Pančevca” nije promenjeno: glavni i odgovorni urednik ostaje Siniša Trajković, a njegov zamenik Aleksandar Živković, koji su na ovim, kada je novinarska struka u pitanju, najbitnijim pozicijama skoro šest godina.

R. T.