1

Raspored cisterni s pijaćom vodom

CISTERNEŠtab za vanredne situacije je saopštio da su već postavljene cisterne s pijaćom vodom na Kotežu, na Tesli i kod MZ „Vojlovica”.

Još jedna će na po dva sata biti na raspolaganju stanovnicima Starčeva i Omoljice. Najpre se od 23 sata do 1 po ponoći ispred Mesne zajednice u Starčevu vodom mogu snabdeti građani tog sela, a od 1 do 3 sata ujutro cisterna će biti ispred Mesne zajednice u Omoljici.

Dve cisterne su trenutno na punjenju u Beogradu, a jedna od njih će ići u Banatski Brestovac. Druga će biti raspoređena prema potrebama.

Do jutra će biti postavljeno pet vatrogasnih cisterni: kod crkve na Misi, na Sodari, kod kružnog toka na Kotežu 1, na Strelištu i ispred Gradske uprave.

Pet cisterni koje šalje Sektor za vanredne situacije MUP-a Srbije rasporediće se tokom jutra kad budu stigle, a građani će o lokacijama na kojima će se nalaziti biti na vreme obavešteni.

Miodrag Milošević, član Štaba, izjavio je da će sutra iz Inđije stići plastična burad, koja će biti raspoređena na punktovima na Misi i Strelištu.

D. V.