1

Ponovo opljačkan „Bombončić”, kradljivci načinili fatalnu grešku

bomboncic 2Danas se u ranim popodnevnim satima na uglu ulica Ive Kurjačkog i Svetog Save odigrala scena poput onih u akcionim filmovima. Dvojica lopova s noževima upala su u STR „Bombončić 2”, koji se nalazi na ovoj lokaciji, i ukrala 37.000 dinara.

Međutim, danas ipak nije bio njihov dan za pljačku. Kad su izašli iz prodavnice, sačekalo ih je neprijatno iznenađenje. U tom trenutku tuda je prolazio jedan biciklista, koji je shvatio šta se dešava, te je brže-bolje pokušao da spreči napadače u bekstvu.

Došlo je do koškanja i lopovi su tom prilikom čoveku posekli ruku i naneli mu lakše telesne povrede, te je intervenisala Hitna pomoć. U međuvremenu je radnica pozvala i vlasnika radnje, koji je, na sreću, bio u blizini, pa je i on naišao baš u momentu kad su kradljivci ponovo pokušali da pobegnu i pojurio automobilom za njima.

Kad su videli da im preti nova „opasnost”, razbacali su deo ukradenog novca, a usput su napravili i jednu veoma glupu grešku, koja im je drastično skratila boravak na slobodi. O kakvoj grešci je reč i da li su i kako lopovi dolijali – pročitajte u štampanom izdanju „Pančevca”, koje će na kioscima biti već sutra ujutru.

Inače, ovo nije prvi put da je STR „Bombončić” na meti lopova, a više o tome pročitajte OVDE i OVDE.

D. K.