1

Policija zadala više udaraca kriminalcima

POLICIJA. SAOPSTENJEPančevački policajci i njihove kolege iz Vršca i Kovina ovih dana su u više odvojenih akcija zaplenili veću količinu narkotika, 1.300 paklica cigareta različitih marki, bez akciznih markica, kao i 2.000 litara naftnih derivata i 190 kilograma rezanog duvana.

Na više različitih lokacija u Pančevu, Vršcu i Kovinu oduzeto je oko 80 grama marihuane, 70 grama hašiša, 100 tableta tilidina i 100 grama amfetamina.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga protiv trojice osumnjičenih kod kojih su pronađeni narkotici biće podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

Pripadnici vršačke policije podneće tužilaštvu u tom gradu krivičnu prijavu protiv jedne četrdesetsedmogodišnje ženske osobe zbog toga što su prilikom pretresa njene kuće otkrili cigarete i rezani duvan. Osumnjičena se tereti za krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Naftne derivate su oduzeli policajci u Kovinu nakon što su zaustavili teretno vozilo u vlasništvu jednog četrdesetosmogodišnjaka iz tog grada. U krivičnoj prijavi koja će biti dostavljena nadležnom tužilaštvu on će biti osumnjičen za krivično delo nedozvoljena trgovina.

M. G.