1

Poklanjamo vam knjigu „Žeđ” Jua Nesbea

Laguna 4717„Pančevac” i „Laguna” poklanjaju vam knjigu „Žeđ” Jua Nesbea!

Dva čitaoca koji do srede, 21. juna, u 12 sati, SMS-om na broj 1201 pošalju najinspirativniji odgovor na pitanje: „Šta najradije čitate na plaži?”, nagradićemo po jednim primerkom knjige „Žeđ” Jua Nesbea. Najbolje odgovore ćemo objaviti u narednom broju „Pančevca”, a nagrade se mogu preuzeti u knjižari „Delfi”.

Pravilo za slanje SMS-a je sledeće: ukucajte KO (razmak) Laguna (razmak) tekst poruke i pošaljite na 1201. Bruto cena SMS-a iznosi 39,48 dinara u VIP mreži, 39,60 dinara u Telenor mreži i 38,64 dinara u mt:s mreži.

O knjizi:

Nakon što nam je svima zastalo srce na kraju „Utvare” i nakon što smo se uplašili da je druženju s Harijem Huleom ipak došao kraj dok smo čitali poslednje stranice „Policije”, upornost i strpljenje čitalaca su se isplatili. Ipak, znali ste šta će se desiti, pre ili kasnije – nakon što je nekoliko godina pauzirao sa serijalom, Ju Nesbe je završio sledeći nastavak, roman „Žeđ”.

Ne dajte da vas zavara naslov. Otkrijte kakva žeđ će moriti Harija. Još jedan ubica operiše po gradu napadajući ljude koji koriste aplikaciju „Tinder” za nalaženje ljubavnih partnera preko interneta. Metodologija ubice podseća Harija na starog neprijatelja. Iako bi se radije držao po strani, Hari će preuzeti slučaj ne bi li se jednom zasvagda obračunao sa ubicom koji mu je pre mnogo godina izmakao.