1

Poklanjamo knjigu „Svet koji je trebalo da imamo” Ejlana Mastaja

Alnari 4717„Pančevac” i „Vulkan” vam poklanjaju knjigu „Svet koji je trebalo da imamo” Ejlana Mastaja!

Dva čitaoca koji do srede, 21. juna, u 12 sati, SMS-om na broj 1201 pošalju najinspirativniji odgovor na pitanje: „Koja muzika vas pokreće?”, nagradićemo po jednim primerkom knjige „Svet koji je trebalo da imamo” Ejlana Mastaja. Najbolje odgovore ćemo objaviti u narednom broju štampanog izdanja „Pančevca”, a nagrade se mogu preuzeti u knjižari „Vulkan”.

Pravilo za slanje SMS-a je sledeće: ukucajte KO (razmak) Alnari (razmak) tekst poruke i pošaljite na 1201. Bruto cena SMS-a iznosi 39,48 dinara u VIP mreži, 39,60 dinara u Telenor mreži i 38,64 dinara u mt:s mreži.

O knjizi:

Svet Toma Barena je neka vrsta tehnološkog raja, skoro nestvarna oaza mira i blagostanja, i to zahvaljujući izumu koji je rešio sve probleme modernog društva. Tom je rođen u takvom svetu, ali kao da njemu ne pripada: svakog jutra kada se probudi, on je nepodnošljivo usamljen. Nedavno je izgubio majku, jedinu osobu koja ga je volela, a otac, čuveni naučnik, smatra ga nesposobnim i prezire ga. Povrh svega, zaljubljen je u devojku koja ga ne primećuje, a za koju bi učinio sve, prekršio čak i zakone fizike.

Nakon jednog putovanja kroz vreme i incidenta za koji je on odgovoran, Tom će se naći u svetu koji jedva prepoznaje – u našoj stvarnosti. Ipak, u tom svetu, pogrešnom za njega, otkriva da ima sjajnu karijeru, porodicu koja ga obožava, a možda je pronašao i srodnu dušu. Da li je onda bolje da čovečanstvu vrati izgubljenu utopiju ili da ostane i uživa u sreći tog nesavršenog univerzuma?