1

Pobolјšana komunikacija sa SPS-om

Posle tri godine tokom kojih je Srpskom naprednom strankom u našem gradu rukovodilo Povereništvo u sredu, 1. aprila, održani su unutarstranački izbori u toj partiji.

– Izbori su obavlјeni u demokratskoj atmosferi u 19 mesnih odbora, a u većini njih je jednoglasno, tajnim glasanjem, doneta odluka o predsedniku i delegatima za izbornu skupštinu na kojoj će se birati predsednik Gradskog odbora. Ona će biti održana 18. aprila u Kulturnom centru, u 16 sati. SNS KZN 7.4.2015  IMG_2648Od tog dana će biti konstituisana celokupna organizacija SNS-a u našem gradu – rekao je Želјko Sušec, poverenik ove stranke, na konferenciji za novinare održanoj u ponedelјak, 6. aprila, i naglasio da su ovom prilikom na unutarstranačke izbore izašla 7.643 člana ove partije.

Prema njegovim rečima, sa sadašnjim rukovodstvom Socijalističke partije Srbije SNS ima bolјu komunikaciju nego s prethodnim, s kojim su se razišli zbog problema u „Higijeni” i „abnormalnog zapošlјavanja preko 80 članova i aktivista SPS-a i zatrpavanja tog komunalnog preduzeća”. Zato on nije isklјučio dva moguća scenarija – ni pravlјenje nove koalicije sa ovom strankom, ni jednostrani izlazak SNS-a iz gradske vlasti.

Z. Sp.

opsirnije1