1

Panteri dočekuju tim Indijansa

PanteriMomci iz našeg grada odigrali su odlično na otvaranju nove sezone. U prva dva nastupa imaju isto toliko pobeda, a trijumfi dobijaju još više na značaju jer su ostvareni u gostima. Klub američkog fudbala Pančevo Panters dočekaće tim Indijansa iz Iinđije u trećem kolu Prve lige Srbije. Ovo je prvi put da Panteri igraju pred svojom publikom ove sezone. Iz do sada viđenog na igralištu, može se reći da su Pančevci u dobroj formi i da dve pobede nisu slučajnost.

Ekipa iz Inđije, naredni rival ovdašnjih modernih oklopnika, na svom kontu nema bodova. Ipak, to ne znači da u grad na Tamišu stiže s belom zastavom. Kvoterbek Pančevaca Šon Frizel je optimista pred ovaj duel i ističe da veruje u svoje saigrače i pobedu Pantera. On je dodao da se ekipa naporno pripremala tokom praznične pauze i da svi jedva čekaju da se predstave domaćoj publici.

Predrag Durlić, prvi trener Pantera, nažalost neće moći da računa na drugog igrača iz Amerike, Timotija Bišopa, koji ima probleme s kolenom. Početak utakmice zakazan je za nedelјu od 16 sati na Sportskom centru „Mladost”, a nema sumnje da će verni navijači i ovog puta popuniti tribinu na tom sportskom objektu i na pravi način pružiti podršku svojim lјubimcima.

S. D.