1

Noćni užitak u četvrtak i za vikend

zurka 1U „Kupeu” vas očekuju u četvrtak, 23. oktobra, od 21.30 do 2 sata, na karaoke-žurki. Pripremljene su nagrade za sluhiste-vokaliste.

Sa splava „U pripremi” na keju najavljuju „Pikili karaoke-žurku” za četvrtak, 23. oktobar, u 22 sata. U petak je nastup grupe „Exeri”: na repertoaru su rokenrol, du-vop i rokabili obrade od pedesetih do devedesetih. Očekujte Elvisa, „Bitlse”, Džeri Li Luisa, Litla Ričarda, „Vampire” i brojne stare hitove. Ulaz je besplatan, bez najave (čitajte: rezervacije).

U „Pogonu” u petak, 24. oktobra, u 22 sata počinje žurka pod nazivom „The Swing Kings”, a u glavnim ulogama biće Nikola Vujičić i Master Flow. Reč je o muzičarima koji su među prvima započeli elektro-sving muzičku priču – u Evropi i kod nas. Iz „Pogona” javljaju da bi trebalo da se gosti obuku u stilu četrdesetih – podvezice, tregeri, košuljice, tufnice i slično. Jedno takvo oblačenje „palo je” pre dve godine, ali ovo nije ponavljanje, jasni su „pogonci”.

raspucin

„Raspućin” nastupa u „Đermu”

Ljubitelji tamburaške muzike imaće priliku da u petak, od 21 sat, uživaju uz „Raspućin ansambl” na ludoj žurki povodom otvaranja nove sezone u kafani „Đeram” u Starčevu. Nova sezona realizuje se s lajtmotivom „antidepresiv hipnoza”. Broj za rezervacije je: 062/478-394.

U subotu u „Pogonu” u 22 sata počinje M2-veče: Dva Miloša puštaju muziku – jedan Pančevac, drugi Smederevac.

„Kula” je odredila subotu za „svoje veče”. Nastupaće pop-pevač Bojan Vasić. Rezervacije su obavezne, važe do 23.30, broj: 062/1214-214.

U „Hedonistu” će svirati i pevati bend „Notturno”. Za zabavu u „Hedonistu” i slušanje pop-muzike treba rezervisati mesto na broj: 063/899-70-37.

„Grad” je novi kafić koji se vikendom pretvara u mini-klub. Tamo će biti priređena gradska zabava posredstvom miksete i njenog upravitelja. Stranu, pa domaću muziku puštaće DJ Mox u petak i subotu od 22 sata.

Srećno na štiklama; vozači, bez „flašasto-čašastog” alkoholnog ispijanja!
Želimo vam mnogo igranja!

U. Dražević