1

Naš sugrađanin pobedio na „Elitovom” takmičenju

SASA ELIT LUK2

Saša Vujasinović

Naš sugrađanin Saša Vujasinović (19) pobedio je u finalu poznatog prestižnog takmičenja „Elit model luk” za Srbiju, na kojem su ove godine prvi put učestvovali i mladići.

Da on najviše zaslužuje da predstavlja našu zemlju na svetskom „Elitovom” takmičenju, odlučio je žiri, u kome su bile Dženifer Mej Koup iz „Elitove” centrale u Parizu i suvlasnice agencije „Models ink. Elit Srbija” – poznata manekenka Danijela Amidžić i modni agent Mirjana Udovičić.

Takmičarke i takmičari koji su učestvovali u finalu nosili su najnovije modele naših poznatih kreatora Bate Spasojevića i Kristine Mijačević, a pružena im je prilika i da predstave aktuelnu kolekciju kuće „H&M”.

Inače, takmičenje „Elit model luk” održava se već trideset godina i bilo je odskočna daska mnogim mladim i neafirmisanim manekenkama za svet slave i modnog i filmskog glamura. Organizuje ga agencija „Elit model menadžment”, a prošle godine je odlučeno da se od 2015. zajedno s devojkama takmiče i mladići i da se za njih priređuje „Elit men” izbor.

Foto: Facebook/Saša Vujasinović

Foto: Facebook/Saša Vujasinović

M. G.