1

Najnoviji „Samsungovi” mobilni telefoni uskoro i u Srbiji

MobilniOtključavanje i zaključavanje pomoću skeniranja zenice oka, lica vlasnika i otiska prsta, merenje otkucaja srca, pritiska i srčanog ritma, kao i bežično punjenje baterije, samo su neke od brojnih funkcija najnovijih „Samsungovih” mobilnih telefona S8 i S8+.

Ova dva tehnološka čuda poznatog korejskog proizvođača počeće 20. aprila da se prodaju i u Srbiji, a prvi će ih dobiti oni koji su se već registrovali i prijavili našim operaterima. Cene za plaćanje gotovinom još nisu objavljene, a prema informacijama na sajtu „Telenora”, u slučaju da se pazare na postpejd ugovor u trajanju od dve godine, mesečno će koštati 5.725 dinara.

S obzirom na to da su među prednostima modela S8 i S8+ i velika rezolucija ekrana (2.960 x  1.440 piksela), najbrži „daunlouding” i vrhunske AKG slušalice, uživaće svi koji vole da pomoću mobilnih telefona skidaju razne sadržaje sa interneta i gledaju snimke. S novim „Samsungovim” telefonima moguće je bezbedno roniti na dubini od 1,5 metara, a bez problema mogu da trpe dejstvo prašine, vode ili jakog pljuska u trajanju od 30 minuta.

M. G.