1

Nagrađeni policajci Maja Obradović i Aleksandar Zubović

Na današnjoj svečanosti koja je održana u Gradskoj upravi nagrađeni su Maja Obradović, inspektorka kriminalističke policije u Policijskoj upravi Pančevo koja radi na suzbijanju maloletničke delinkvencije i nasilja u porodici, i Aleksandar Zubović, školski policajac, takođe pripadnik pančevačke policije.

Obradovićeva je proglašena za najbolju policajku za prošli mesec na teritoriji južnog Banata, a priznanje joj je uručio Zoran Tasić, načelnik Južnobanatskog okruga, dok je Zubović policajac meseca u Pančevu, a nagradu je dobio od Pavla Radanova, gradonačelnika u ostavci.

NAGRA]ENI POLICAJCINa svečanosti je istaknuto da su Obradovićevu i Zubovića za nagrade predložile njihove starešine zbog dobrih rezultata koje su postigli i velikog zalaganja u radu. Inače, inicijator ideje da se ubuduće svakog meseca nagrađuju najbolji policajci u Pančevu i južnom Banatu bio je načelnik Južnobanatskog okruga Mile Tasić.

– Ovo mi je velika čast i zadovoljstvo. Biti policajac ne znači raditi sam, jer je naš posao timski. Zato zahvaljujem svim svojim kolegama i starešinama zato što su me predložile za nagradu – rekla je Maja Obradović.

M. G.