1

Nagrađeni najbolji policajci

NAGRAÐENI POLICAJCIPolicajci Miroslav Zlatanović i Miroslav Stjepanović iz Bele Crkve, koji su zaslužni za otkrivanje više od četrdeset kilograma droge, i njihov kolega iz Pančeva Marko Bajčetić, koji je za kratko vreme sprečio više krađa i zajedno s kolegama otkrio nekoliko lopova, nagrađeni su i proglašeni najboljim policajcima u septembru u Pančevu i na teritoriji Južnobanatskog okruga.

Na današnjoj svečanosti načelnik Južnobanatskog okruga Zoran Tasić zahvalio je svim policajcima Policijske uprave Pančevo i najavio da će tradicija nagrađivanja najboljih među njima biti nastavljena.

– Nadam se da će ta praksa koju zajednički praktikuju Grad Pančevo i Južnobanatski okrug i dalje biti podstrek svim policajcima da svoje zadatke obavljaju časno i pošteno kao što su to radili do sada – istakao je Tasić.

Nagrađenima je zahvalio i Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva. On je naglasio da policajci koji rade u PU Pančevo obavljaju važne poslove koji su značajni za osećaj sigurnosti svih građana. Dodao je da se rezultati njhovog rada svakodnevno vide i osećaju, bez obzira na to da li je reč o bezbednosti u saobraćaju, zaštiti javnog reda i mira ili borbi protiv svih vrsta kriminala.

M. G.