1

„Lavice” protiv Tenta

Predstojećeg vikenda nastavlja se i šampionat u Superligi za odbojkašice. Pančevačke „lavice” će biti na velikom iskušenju, jer ih očekuje gostovanje u Ubu i megdan sa obrenovačkim Tentom.

Devojke koje s klupe predvodi trener Aleksandar Vladisavljev praznike su provele radno iako nije bilo takmičarskih izazova.zenska odbojka dinamo vizura superliga pancevac

– Poslednju utakmicu smo odigrali 26. decembra, a nastavak šampionata je već u subotu, 10. januara. Zbog toga su devojke imale samo tri slobodna dana. Očekujemo megdan s Tentom, veoma jakom ekipom. Iako smo u prvom delu prvenstva uspeli da ih pobedimo, Obrenovčanke su sada apsolutni favoriti. Najvažnije je da smo mi planirano za ovu sezonu već ostvarili, preciznije, osvojili smo broj bodova koji nam garantuje opstanak u ligi – rekao je Aleksandar Vladisavljev.

Vrlo je moguće da će u nastavak šampionata „lavice” ući bez kapitena Bojane Radulović. Nekadšnja reprezentativka naše zemlje dobila je primamljivu ponudu rumunskog kluba Albe iz Blaža, koji predvodi naš trener Darko Zakoč. Trebalo bi da ona, u tandemu sa Ivanom Đerisilo, bude glavno „oružje” Rumunki u pohodu na šampionsku titulu.

Ženski odbojkaški klub Dinamo trenutno zauzima šesto mesto na tabeli Superlige sa četrnaest osvojenih bodova.

A. Ž.