1

Kuglaši Doline i slavijašice na prvom mestu, odlični i spartakovci

U trećem kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina za kuglaše je Spartak iz Debeljače savladao u gostima Dunav iz Bačke Palanke sa 6:2, dok je Slavija kod kuće poražena od Jadrana iz Golubinaca sa 2:6. Spartak je treći sa četiri osvojena boda a Slavija sedma sa dva boda. Naredno kolo igra se drugog vikenda u oktobru. U nedelju 13. oktobra se Slavija u Vrbasu sastaje protiv Hajduka iz Kule a u Debeljači je Spartak domaćin Jedinstvu iz Novog Bečeja.

Odigrano je prvo kolo Prve lige Srbije grupa Vojvodina za kuglašice. Slavija je u Kovačici sa 7:1 savladala Radnički iz Novog Sada i posle uvodnog kola je lider na tabeli sa dva osvojena boda. U drugom kolu u nedelju 13. oktobra igraju slavijašice u Zrenjaninu protiv ekipe Radničkog LK. Ove sezone kuglašice Spartaka iz Debeljače se ne takmiče u šampionatu.

U četvtom kolu Druge vojvođanske lige je u Kanjiži Dolina iz Padine savladala istoimeni tim sa 2:6 i ostala na prvom mestu na tabeli. U nedelju šestog oktobra igra Dolina na kuglani u Padini protiv Bačke iz Novog Sada. Meč počinje u 14. časova.