1

Kuda za vikend?

U kafani „Đeram” u Starčevu večeras od 21 sat nastavlja se serijal žurki pod nazivom „Antidepresiv hipnoza”. Ljubitelje tamburaške muzike zabavljaće ansambl „Raspućin”. Broj za rezervacije je 062/478-394.

U „Pogonu” večeras u 21 sat počinje žurka povodom Noći veštica: „DTOX HALLOWEEN SPECIAL III” (treća godina ove pogonske zabave). Nastupaće „Hyde & Sick” i Mark Myself iz Beograda i Miloš Vujović, „Glasskeeperz” i „VJ Witness” iz Pančeva. Ulaz je slobodan. Nezvanični kraj žurke-maskenbala je u 4 sata.

zurka 1U „Kupeu” se večeras u 22.30 priređuje „Veče veštica” uz svirku sastava „Betty Boom” i muziku di-džeja Drakule. Sakrivanje pod maskama biće nagrađeno nižom cenom karte (100 dinara), a nemaskirani će plaćati 200 dinara.

Večeras će do mini-kluba „Grad” svratiti muzičar Gru. Za gradsko uživanje ulaznica staje 200 dinara u pretprodaji, a 300 dinara na ulazu. Subota, 1. novembar, prilika je za ponovno pokazivanje/dokazivanje DJ Moxa (Momčilo Lazović).

U subotu, 1. novembra, od 22 sata na istom mestu biće priređeno R&B veče.

U „Hedonistu” će u subotu, 1. novembra, od 22 sata zvučnici propuštati pesme benda „Blah Blah”. Broj za rezervacije je: 063/899-70-37.

Iz „Đardina” najavljuju koktel-žurku za petak, 31. oktobar. Jedan poručeni koktel biće povod za poklanjanje drugog koktela. Od koktela do tekile stiže se u subotu, 1. novembra, na svirci benda „Sky” i na predstavljanju tekile „gold”. Telefon za rezervacije: 013/352-376.

Na splavu „U pripremi” na keju u petak, 31. oktobra, od 22 sata čuće se muzika benda „D’Frižiders”. Članovi ovog benda nazivaju svoje muziciranje najvećom borbom protiv kiča, šunda i dosade.

U subotu, 1. novembra, na ovom splavu biće noćna rok svirka – u 23 sata.

Uspeh u maskiranju, pod maskama olakšano udvaranje, ali i druga nemaskenbalska uživanja želi vam „Pančevac”.

U. Dražević