1

Kuda za vikend – noć

U Kupeu će u petak, 7. novembra, od 23 sata nastupiti Nikola Inić Inke uz vokal, trubu, gitaru i lup i na taj način dati drugačiji prizvuk poznatim numerama.

zurka 1U Gradu će u petak, 7. novembra, hitove domaće i strane muzike puštati DJ Mox (Momčilo Lazović), a u subotu, 8. novembra, očekuje vas DJ Zoran Kužić.

U Pogonu vas u petak, 7. novembra, od 22 sata čeka zanimljiv i nesvakidašnji spoj. Muziku će puštati Gordan Paunović, inače veliko ime gastronomije. U subotu, 8. novembra, od 22 sata nastupaće „Glasskeeperz”.

U Hedonistu će u petak, 7. novembra, od 22 sata DJ Sale doprineti atmosferi, a u subotu, 8. novembra, od 22 sata sve prisutne zabavljaće bend „Rio”. Broj za rezervacije je: 063/899-7037.

U Đardinu se u petak, 7. novembra, organizuje koktel-žurka. Jedan poručeni koktel biće povod za poklanjanje drugog. DJ će puštati hitove haus, R&B i domaće muzike. Novi broj za rezervacije je: 068/4124-728.

Na splavu U pripremi u petak, 7. novembra, od 22.25 imaćete priliku da pokažete svoj talenat i dobro se zabavite uz karaoke. U subotu, 8. novembra, očekujte instrumentalne bravure Baneta Gluvakova.

Dobre povode za provode želi vam „Pančevac”.

U. Dražević