1

Kuda za vikend

Veliko koncertno predstavljanje novog albuma „Tanatos” grupe „Iskaz” počeće u petak, 5. decembra, u 22 sata u dvorani Apolo. Podržaće ih specijalni gosti – „Ritam nereda”, „Eyesburn”, „Sunshine”, „Prti Bee Gee”, „Bad Copy”, „Bvana Herbalajzer”. Nastupiće i gosti iznenađenja. Pored muzike, biće i promocija pića „monster energy”. Ulaznice se mogu kupiti na ulazu u Apolo po ceni od 200 dinara.

Bend „Trio Krstić” zabavljaće goste pop-rok muzikom u Dvorištu u subotu, 6. decembra, od 21 sat. Džez matine je u nedelju u podne.

U Kupeu u subotu, 6. decembra, počinje muziciranje Dejane Ristić i Ivana Anđelevskog pokraj kamina. Ulaz je slobodan.

Grad – klub s plej-listama strane i domaće muzike koje je „krojio” di-džej Mox biće mesto za provod i u petak, 5. decembra, i u subotu, 6. decembra.

zurka 1U Pogonu u petak, 5. decembra, muziku će puštati di-džej Sloba Jovanović. Iz Pogona najavljuju aktivnu subotu uz „Noisedock”.

U Vozu su u petak i subotu zimske muzičke noći. Bez veće najave događanja, u Vozu širom otvaraju vrata.

U baru Круна & Cactus u subotu, 6. decembra, od 22 sata nastupaće „Mad Red” (rok i pop strani i domaći hitovi).

U Staroj pivari u petak, 5. decembra, nastupaće bend „Na suvaka”. Broj za rezervacije je: 061/248-5064.

U Hedonistu će u subotu, 6. decembra, svirati/pevati bend „Rio”. Broj radi rezervacija je: 063/899-7037.

U Đardinu će u subotu, 6. decembra, pevati Ninoslav Šemić. Subotnje veče predviđeno je za spuštanje cena koktela (upola). Cena tekile biće 100 dinara. Telefon: 068/4124-728.

Na splavu U pripremi na keju u petak, 5. decembra, u 22 sata počeće svirka domaće i strane pop-rok muzike benda „Unusual”. Sastav „Het trick” zabavljaće goste rokenrolom u subotu od 22 sata.

U Kuli će u petak, 5. decembra, od 22 sata pevati Saša Vasić i Ivona Zlatić. Reč je o takozvanoj „medicinskoj” žurki. Ulaz je 100 dinara. Broj: 062/1214-214.

Grejanje uz vejanje želi vam „Pančevac”!

U. Dražević