1

Kremiran mladić koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći

UDES2U Beogradu je danas kremiran Ivan Sokol (1987), mladić koji je 11. februara poginuo u saobraćajnoj nesreći na putu Pančevo–Starčevo, preko puta glavne kapije Rafinerije.

Njegova smrt potresla je brojne mlađe Pančevce s obzirom na to da je bio poznat muzičar u našem gradu.

– Bio je gitarista u bendu „Laguna”, a onda je postao član prateće grupe pevačice Mie Borisavljević. Svima koji smo se družili s njim ostaće u najlepšoj uspomeni jer je bio sjajan čovek i neko ko bi učinio sve za drugove. Bio je odličan gitarista i išao je kod Točka na časove da bi napredovao. Osim muzike, voleo je prirodu, kampovanje i profesionalno pecanje. Strašno je to što mu se desilo najviše zbog toga što je poginuo kad je bio najsrećniji i kad je ispunio većinu želja. Svirao je za Miu, našao je devojku koju je više od svega voleo, taman mu je krenulo, a sada ga više nema. Ne mogu da se pomirim s tim da se to desilo – izjavio je Dejan Čalić.

Ivana Sokola neće zaboraviti ni pevačica Jovana Tančić.

– Poznavala sam ga skoro osam godina. U isto vreme smo počeli sa svirkama. Neverovatno je koliko je voleo gitaru i muziku i kako je uvek bio veseo i nasmejan. Nikada niste mogli da ga vidite neraspoloženog. Na sve je prenosio svoju neiscrpnu pozitivnu energiju. Voleo je i da vežba u teretani i bio je privlačan devojkama. Zbog svega toga njegova pogibija je strašan i nenadoknadiv gubitak – rekla je ona.

M. G.