1

Kanjevac u Partizanu

Teška finansijska situacija u KK-u Partizan odrazila se i na ženski klub uglednog sportskog kolektiva iz srpske prestonice. Iz tih razloga Beograđanke u novoj sezoni neće učestvovati u Jadranskoj ligi, a pod znakom pitanja je i nastup u elitnom nadmetanju u našoj zemlji. Ipak, i pored navedenih okolnosti, Miroslav Kanjevac, naš sugrađanin, prihvatio je ulogu šefa stručnog štaba ŽKK-a Partizan.

Kanjevac je iskusan košarkaški stručnjak, vodio je mnoge timove u Srbiji, a posle četrnaest godina se vratio u klub iz Humske ulice. Zanimljivo je da će u crno-belom dresu u novoj sezoni igrati i Jelena Milekić, Marija Ilić i Marijana Bešić, koje su do sada nastupale za Dinamo i Kris-kros iz Pančeva.

KANJEVAC (4)– Kako god da se razreši trenutna situacija i bez obzira na to da li ćemo igrati u eliti, drugom rangu ili nekom evropskom takmičenju, Partizan uvek ima cilj da napada vrh tabele, pa će tako biti i ovog puta. Vratio sam se ovaj klub posle skoro decenije i po i pravo mi je zadovoljstvo što sam ponovo deo „crno-bele porodice” – istakao je Kanjevac u razgovoru za „Pančevac”.

Kako smo saznali, ekipa iz Beograda je u pogonu od sredine avgusta, a tokom septembra devojke će učestvovati i na dva veoma atraktivna turnira s kvalitetnim suparnicama. One će na put u Sarajevo i Pulu.

S. D.