1

Gordana Topić novi narodni poslanik

Socijalistička partija Srbije

pol04Pančevo će za nekoliko dana dobiti još jednog narodnog poslanika – najavio je Vladimir Gavranović, član privremenog tela Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, prošlog četvrtka, 17. jula, na obeležavanju 24. godišnjice od osnivanja te stranke.

– Prošli smo vrlo trnovit put, bili smo gore, bili smo dole, ali smo preživeli i ostavili veoma upečatljiv trag u Pančevu i čitavoj Srbiji. Ideja socijalne pravde i socijaldemokratije uvek smo se držali, a interesi građana Pančeva su nam uvek bili na prvom mestu – rekao je Gavranović pred više od sto članova ove partije i mnogobojnim gostima.

– Danas slavimo dan ideala kojima težimo – slobode i jednakosti. Imamo duboke korene u tradiciji naroda i zemlje, a mi smo neko ko ne ignoriše stvarnost i spremni smo za saradnju sa svim političkim partijama, pokretima i institucijama u izgradnji boljeg života, demokratskog i odgovornog društva. Svih ovih godina smo prolazili kroz mnoga iskušenja i odolevali im – rekla je Gordana Topić, odbornik u našoj skupštini, obraćajući se prisutnima.

Njoj će, prema najavama na ovoj svečanosti, kao sledećoj na izbornoj listi, na kojoj je bila na 50. mestu, Skupština Srbije za nekoliko dana verifikovati mandat narodnog poslanika.