1

Sutra fitnes-spektakl

Fitnes klub „Fleks” iz našega grada prirediće u subotu, 4. oktobra, osmu godinu zaredom, takmičenje u fitnesu i bodi-bildingu pod nazivom „Srbija open Pančevo 2014”.

Pehari i medalje čekaju pobednike

Pehari i medalje čekaju pobednike

pancevac fitnes bodi bilding kulturni centarSvi ljubitelji lepo izvajanih tela imaće priliku da uživaju u pravom spektaklu u dvorani Kulturnog centra, jer će se predstaviti takmičarke i takmičari u šesnaest kategorija.

– Najpre će na scenu stupiti deca, koja će biti podeljena po starosnim grupama, a očekujemo i mališane iz Nemačke i Slovačke. Potom na binu izlaze takmičarke u kategoriji model fitnes, pa idemo redom, sve do šesnaeste kategorije, kada će se predstaviti bodi-bilderi. Nadmetaće se sportisti iz Srbije, ali i iz zemalja u regionu, a specijalan gost i atrakcija takmičenja biće nadaleko poznati Mustafa Mohamed, svetski profesionalni bodi-bilder iz Jordana – rekao je Milan Kostić, organizator i potpredsednik Fitnes federacije Srbije.

Takmičenje u dvorani Kulturnog centra počinje u 18 sati. Fitnes klub „Fleks” je spreman za spektakl. Nemojte ga propustiti!

A. Ž.