1

Duca uzeo „pelcer” od Đokovića

pancevac automobilizam tenis djokovic borkovic nole i duca

Naš sugrađanin Dušan Borković, koji se trenutno nalazi u Šangaju, gde ima trke ovog vikenda, susreo se juče s najboljim svetskim teniserom Novakom Đokovićem. Duca je juče bodrio Novaka na teniskom meču na kojem je on pobedio Austrijanca Dominika Tima.

– Nadam se da sam uzeo dobar „pelcer ”od ovako sjajnog sportiste i čoveka i da će se on „primiti” već ovog vikenda u Šangaju, ali i u ostatku moje karijere. Želim Novaku da nastavi sjajnu seriju pobeda, a ja se nadam da će moj automobil posle sudara u Pekingu biti spreman za ovaj vikend. Tim vredno radi na tome i uveren sam da će uspeti, a ja ću svakako dati sve od sebe na stazi – izjavio je naš Duca posle susreta sa Đokovićem.

Borković se nalazi na azijskoj turneji, a proteklog vikenda u Pekingu je zadobio lakše povrede posle neizbežnog sudara s Reneom Minihom. Tom prilikom je Borkovićev automobil pretrpeo ogromnu štetu, a njegov „Kampus tim” danonoćno radi kako bi automobil bio spreman za nastavak turneje na stazi u Šangaju, predviđen za 11. i 12. oktobar.