Dokumenta

image_pdfimage_print

Dokumenta

ZA OGLAŠAVAČE

Deklaracija za oglašavanje
Obaveštavamo oglašavače u našem listu, koji su pravna lica i preduzetnici, da je neophodno da uz oglasnu poruku dostave i DEKLARACIJU koja je propisana Pravilnikom o sadržini deklaracije za objavljivanje i emitovanje oglasne poruke (“Službeni glasnik RS” broj 114/05), a u skladu sa Zakonom o oglašavanju “Službeni glasnik RS” broj 79/05). Obrasci deklaracije, kao i sva potrebna pomoć oko njihovog popunjavanja, mogu se dobiti u prostorijama “Pančevca”. Oglasne poruke za navedene kategorije oglašivača bez uredno popunjene deklaracije nećemo biti u mogućnosti da objavimo. Deklaraciju možete preuzeti i ovde: Deklaracija.doc (65kb)

 

Obaveštenje za fizička lica koja oglašavaju promet nepokretnosti
Na osnovu Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti (Sl. Glasnik RS br. 95/2013) FIZIČKO LICE MOŽE OGLASITI PROMET NEPOKRETNOSTI ISKLJUČIVO UKOLIKO JE ONO VLASNIK, INVESTITOR ILI SUINVESTITOR PREDMETNE NEPOKRETNOSTI. S tim u vezi, svako fizičko lice koje oglašava promet nepokretnosti u nedeljniku „Pančevac” dužno je da uz oglas dostavi:

  • FOTOKOPIJU VALIDNOG DOKUMENTA kojim se dokazuje da je lice vlasnik, investitor ili suinvestitor nepokretnosti, ili
  • POPUNJENU I POTPISANU IZJAVU kojom pod krivičnom i materijalnom odgovornošću lice tvrdi da je vlasnik, investitor ili suinvestitor nepokretnosti čiji promet oglašava (primerak Izjave može se preuzeti na blagajni „Pančevca” ili ovde: Izjava fizička lica promet nepokretnosti.doc)

Uz oglas je potrebno dostaviti i FOTOKOPIJU LIČNE KARTE.

Oglase koji ne sadrže navedenu prateću dokumentaciju nećemo biti u mogućnosti da objavimo. Hvala Vam na razumevanju!

 

Oglašavanje putem SMS-a
Male oglase do 10 reči putem SMS-a mogu slati isključivo fiizička lica.Pravilo za slanje SMS-a: ukucajte PAN (razmak) tekst malog oglasa do 10 reči i sve to pošaljite na broj 1202.Da bi oglas bio objavljen u najnovijem broju lista „Pančevac“, potrebno je da SMS pošaljete najkasnije do srede u 16 sati.

Bruto cena SMS-a iznosi: VIP 483,38 din; Telenor 483,6 din, mt:s 482,64 din.

Napomene

  1. U skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti, FIZIČKA LICA KOJA OGLAŠAVAJU PROMET NEPOKRETNOSTI (STANOVI, KUĆE, LOKALI, ZEMLJIŠTE) NE MOGU SVOJE MALE OGLASE DOSTAVLJATI PUTEM SMS-a.
  2. Svaki oglas poslat putem SMS-a koji nije u skladu s gorenavedenim pravilima, kao i sa Zakonom o oglašavanju ili sa uređivačkom politikom „Pančevca“ može biti stopiran bez prava klijenta na nadoknadu troškova.

 

POSLOVANJE AD „PANČEVAC”

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien