Dinamo danas u Valjevu

Ivan PetkovicKonačno je došla na red i zaostala utakmica iz prvog kola Super B lige, u kojoj će Metalac u Valjevu biti domaćin rukometašima Dinama. Pančevci će večeras pokušati da se još više približe vrhu tabele, a na put kreću kao favoriti. Trijumf protiv Kolubare iz Lazarevca, ostvaren u prošlom kolu, još više je ljubitelje rukometa u našem gradu uverio da su Pančevci na pravom putu. Ipak, duel u gradu ispod Maljena ne sme se shvatiti kao već dobijen.

– Svakako da je tako, jer Valjevci sada mogu da računaju i na nekoliko igrača koji će za njih nastupiti s dvojnom registracijom. Ipak, idemo tamo da pokažemo našu pravu vrednost. Protiv Kolubare smo pružili odličnu partiju, ostvarili visoku pobedu, pa sada idemo na ovo gostovanje na krilima optimizma. Dobro smo raspoloženi, znamo svoje prednosti i daćemo sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat – istakao je Ivan Petković, trener Dinama, pred put u Valjevo.

Dinamova ekspedicija na put kreće kompletna. Svi igrači su zdravi i na raspolaganju su stručnom štabu. Susret u Valjevu počinje u 18 sati.

S. D.