1

Crvena zvezda večeras u Pančevu

Foto: Facebook/kkcrvenazvezda

Foto: Facebook/kkcrvenazvezda

Danas će se u našem gradu odigrati prava sportska fešta. Košarkaši Tamiša dočekuju u 10. kolu Superlige beogradsku Crvenu zvezdu.

Susret u Hali sportova na Strelištu je prava prilika da svi oni koji vole sport, posebno košarku, pozdrave junake našeg doba. U sastavu popularnih „crveno-belih” nastupaju reprezentativci Kalinić i Jović, kao i Boban Marjanović, koji je proglašen za najkorisnijeg igrača Evrolige. Tu su i atraktivni Amerikanci Vilijams i Dženkins.

Ono što je posebno interesantno za naše sugrađane jeste povratak u Pančevo dvojice bivših sugrađana. Reč je o Nemanji Dangubiću, vanserijskom košarkaškom talentu, i Dejanu Radonjiću, prvom treneru Zvezde, koji je nekada s velikim uspehom nastupao za Profikolor.

Beograđani su favorit u ovom duelu, ali košarkaši Tamiša igraju za čast i ugled. Susret počinje u 19.30, a zbog zanimljivosti utakmice bilo bi dobro da posetioci u ovdašnji hram sporta dođu bar pola sata pre početka duela.

zvekaSvi koji večeras budu u hali, imaće priliku da pre početka utakmice učine i dobro delo time što će u posebno obeleženu kutiju donirati novac za lečenje naše desetogodišnje sugrađanke Zvezdane Jurice obolele od teške Batenove bolesti.

O tome s kakvim se sve problemima Zvezdana susreće opširnije možete pročitati OVDE. Ono što je posebno zanimljivo jeste da su Zvezdanini roditelji, kao i brat Neca, vatreni navijači „crveno-belih”, a da je Zvezdana upravo i dobila ime po ovom klubu. Bez obzira na to za koji ćete klub večeras navijati, neka vaše srce bude i uz malu Zvezdanu, koja igra svoju utakmicu života. A ta pobeda je, složićete se, važnija od bilo koje druge.

neca i bobi

Zvezdanin brat neca sa čuvenim Bobijem Marjanovićem

S. D. i D. K.