1

Božićni „Pančevac” stiže s poklonima

Ako pronađete nalepnicu u najnovijem broju, osvojićete neki od preko 90 darova!

balls_gift_box4

Drage čitateljke, dragi čitaoci,

2Novi broj štampanog izdanja „Pančevca”, koji će se kod kolportera naći u četvrtak, 7. januara, u večernjim časovima, a na kioscima će biti od petka, 8. januara, do četvrtka, 14. januara, nekima od vas zaista će ulepšati početak 2016. godine.

Ukoliko na fotografiji badnjaka na trećoj strani tog izdanja pronađete nalepnicu, osvojićete neki od vrednih poklona koje su za vas pripremili prijatelji najstarijeg nedeljnika na Balkanu.

Pogledajte u nastavku ko je sve napunio džak „Pančevca” božićnim darovima i kakvi će to pokloni biti skriveni u novinama.

balls_gift_box3Na nalepnicama ćete pronaći naziv i kontakt darodavca i poklon koji ste osvojili. Kad budete preuzimali darove, obavezno kao dokaz ponesite primerak novina s nalepnicom.

Krenite na vreme po svoj primerak „Pančevca”! Srećno!

P. S.
Podelite radost i s nama – javite nam šta ste pronašli na pancevac@pancevac-online.rs.

Ovo su darodavci:

Domaće kiflice

????? ???????.cdrPekara „Domaće kiflice” bavi se isključivo ručnom proizvodnjom kiflica. U ponudi imamo oko 20 ukusa slanih i slatkih kiflica. Naši proizvodi se pripremaju i prodaju na licu mesta. Ne zamrzavaju se, niti im se dodaju bilo kakvi aditivi. Filuju se samo najkvalitetnijim nadevima domaćih proizvođača.

Domaće kiflice se prave po receptu starom pola veka… samo najfinije brašno, mleko, ulje, kvasac… i to sve spremljeno sveže. Svaka kiflica se posebno ručno razvija oklagijom, filuje i umotava. One su idealne za sve vaše proslave. Svaka porudžbina se pojedinačno sprema, a kiflice se peku oko 30 minuta pre isporuke, tako da na vašu adresu stižu tople. Pakuju se u čvrste kartonske termoizolacione kutije kako bi bile savršene na vašoj trpezi. Garantujemo da će vaši gosti biti oduševljeni proizvodom koji ćete im ponuditi.

U Pančevu nas možete naći na adresama: Vojvode Radomira Putnika 2 (352-941), Braće Jovanović 68 (355-951) i Matije Gupca 10-b (418-208), a u Beogradu u Ulici Dimitrija Tucovića 75 (011/78-39-480).

Pokloni: po kilogram domaćih kiflica po izboru za 30 dobitnika

1

Žarković nakitzarkovic nakit

„Žarković nakit” se bavi prodajom najkvalitetnijeg srebrnog nakita, nakita sa originalnim kristalima „Svarovski”, kao i muških i ženskih ručnih satova.

U našoj prodavnici uvek možete pronaći nešto čime ćete obradovati sebe ili svoje najmilije.
Posetite nas u Vojvode Radomira Putnika (JNA) 17 i uverite se!

Poklon: ženski ručni sat

Salon lepote „Bojana24”

Salon lepote „Bojana24” postoji već petnaest godina i za to vreme je ulepšao mnogo vernih i zadovoljnih klijenata.

LogoBojana-vektor-newČast nam je da istaknemo da se neprestano usavršavamo u oblasti kozmetike lica, manikira, pedikira, depilacije, frizerskih usluga, japanskog iscrtavanja obrva, masaže i lipolize.

Naš cilj su zadovoljne mušterije i kontinuirana edukacija. Nalazimo se u centru Pančeva, u Zmaj Jovinoj 5-b (335-779 i 063/313-546). Dobro došli!

Pokloni: estetski ili medicinski pedikir za pet srećnih dobitnika

christmas_decorations_200592

Štamparija „Grafos”

Štamparija „Grafos Internacional” d. o. o. postoji u našem gradu već 25 godina. Njen osnivač bio je Dragan Gačić, a sada je vode njegova supruga i sin.

grafosU firmi radi složan i odgovoran kolektiv, zahvaljujući kome su mnoga kapitalna dela ugledala svetlost dana. Većina monografija velikih preduzeća i ustanova štampana je baš u „Grafosu”.

Štamparija se može pohvaliti kvalitetnom izradom knjiga, blokovske robe, časopisa, kataloga, fascikli, kutija, pozivnica, bilborda, PVC nalepnica, cerada, zlatotiskom, sito-štampom, tampon-štampom, vezom na materijalima i izradom brojnih društvenih igara… Adresa: Moše Pijade 40 (351-375).

Pokloni:
– 10 paketića za decu
– 9 x 500 vizitkarti

1

Panonija

Industrija hemijskih proizvoda AD „Panonija” je blizu 70 godina u našem gradu. Proizvodni program obuhvata širok asortiman sa preko 140 proizvoda za potrebe lične higijene, kućne hemije, sredstava za čišćenje u prerađivačkoj industriji, sredstava za odmašćivanje i dezinfekcionih sredstava. panonija

Prepoznajete nas po šamponima „Ego”, tečnim sapunima „Dona”, tečnostima za pranje sudova „Fino-per”, „Panol pasti”, „WC saniperu”, sonoj kiselini, „Cevtoku”, „Snežniku” i drugim proizvodima. U našem portfoliju postoji više od 2.000 kupaca, i to od najvećih trgovina pa do najmanje prodavnice na uglu. Saradnja s velikim kompanijama, proizvođačima sirovina vrhunskog kvaliteta, garantuje visok kvalitet naših proizvoda.

HI „Panonija” je po asortimanu i mogućnostima proizvodnje i usluga, kao i po kvalitetu i rokovima, jedna od najboljih u svojoj branši.

Pokloni: 20 paketa proizvoda „Panonije”

Digital Computers

digitalchristmas_tree_decorations_200943Već dvanaest godina se bavimo servisiranjem i prodajom kompjutera, štampača i ostale IT opreme. Pored povoljnih cena, iz ponude izdvajamo kvalitetan i stručan servis svih vrsta laptopa i prenosnih računara.

Ovlašćeni smo prodavci antivirusnih programa „Kaspersky” i „G Data”, kao i partneri „Misrosofta” i „Della”. Takođe, ugrađujemo video-nadzorne sisteme s mogućnošću gledanja sa udaljenih lokacija i na mobilnim telefonima.

Adrese: nova Misa – Humska 10 (370-140), centar – Svetog Save 25a (2511-216)

Pokloni:
– komplet tastatura, miš i zvučnici
– komplet bežični miš i tastatura

Gaspetrol

„Gaspetrol” d. o. o. osnovan je 1990. godine i od tada radi neprekidno kao pouzdano i uspešno preduzeće u delatnosti prometa nafte i naftnih derivata, a poseduje vlastite benzinske stanice ili uzima druge stanice u zakup.

gas

snack_for_santa_192853Glavna delatnost preduzeća je prodaja derivata nafte drugim vlasnicima benzinskih stanica, velikim potrošačima, državnim, poljoprivrednim i transportnim preduzećima, diplomatsko-konzularnim predstavništvima i drugima, isporukom direktno u rezervoare kupca. Dobar kvalitet proizvoda je temelj na kome je izgrađeno poverenje naših mnogobrojnih klijenata.

Predstavništvo „Gaspetrola” nalazi se u Kopaoničkoj 19 (371-977), a benzinske pumpe su „Hipodrom” u Pančevu, Bavaništanski put bb (331-226), i „Breg” u Vršcu, Nikole Tolstoja bb (806-078).

Pokloni: po 10 litara goriva za tri dobitnika

Auto-centar „Zoki”

auto centar zokiAuto-centar „Zoki” postoji u Pančevu od 1992, a u Kovačici od 2009. godine. Preko 16.000 klijenata godišnje registruje svoja vozila upravo u ovom auto-centru.

U sklopu Auto-centra „Zoki” rade i moderan salon automobila, koji se bavi prodajom novih i polovnih vozila, zatim najsavremeniji auto-servis sa opremom i alatima najnovije generacije i s kvalitetnim i edukovanim radnicima, kao i servis za baždarenje i popravku digitalnih i analognih tahografa.

U 2016. godini će u okviru ovog preduzeća početi da radi i auto-škola.christmas_gift_187449

Sedište Auto-centra u Pančevu je u Knićaninovoj 1-a (351-401), a auto-servis je u Knićaninovoj 6.

Pokloni:
– jedna besplatna registracija za putničko vozilo do 1.300 kubika
– 5 x 3 litra antifriza
– 5 x 4 litra motornog ulja