„Aviv park” proslavio četvrti rođendan uz koncert Sergeja Ćetkovića

sergej list pancevac 3Više od deset hiljada ljudi uživalo je sinoć uz hitove popularnog pevača Sergeja Ćetkovića na koncertu u „Aviv parku” priređenom povodom proslave četvrtog rođendana ovog ritejl centra.

Miljenik pre svega ženskog dela publike, poznat po nežnim baladama, Sergej Ćetković razgalio je srca svojih fanova jednoiposatnim nastupom, kome je prethodilo finale dečjeg muzičkog takmičenja „Raspevano proleće”.

Pored zaista sjajne zabave, brojni posetioci „Aviva” su tokom čitavog dana imali priliku i da pazare po sniženim cenama u gotovo svim prodavnicama.

Danka Gladović

Danka Gladović

– Nadam se da smo Pančevcima i drugim gostima priredili lepo iznenađenje i da su svi uživali u današnjem programu. Znamo da je „Aviv park” jedno od omiljenih mesta u gradu, kako za šoping, tako i za druženje, pa smo koncert Sergeja Ćetkovića poklonili svojim vernim posetiocima kao znak pažnje i posvećenosti lokalnoj sredini – izjavila je Danka Gladović, direktorka marketinga kompanije „Aviv Arlon”.

Ona je dodala da je želja zaposlenih u „Avivu” da ponude građanima mesto gde mogu da nabave sve što im je potrebno za život po pristupačnim cenama, ali i gde će imati priliku da provedu slobodno vreme na kvalitetan način.

– Uz to, naša misija ostaće i bliska saradnja s lokalnom zajednicom i pomaganje u projektima za koje procenimo da su značajni za građane – zaključila je Gladovićeva.

This slideshow requires JavaScript.

„Aviv park” je otvoren 2011. godine kao prva investicija izraelske kompanije „Aviv Arlon”. U narednom periodu ta kompanija planira otvaranje još jednog tržnog centra u Beogradu, na Zvezdari, kao i početak izgradnje stambenog kompleksa na istoj lokaciji. Radovi na zrenjaninskom „Aviv parku” privode se kraju, a primopredaja lokala očekuje se u oktobru.

D. K.

opsirnije1