Pancevac Online

Broj 4574 · 04.09.2014.

Horoskop

Piše: Talida

Ovan

Ne verujte ljudima koji vam laskaju. Sredinom sedmice ćete imati iznenadnu posetu prijatelja kog dugo niste videli. Zdravije se hranite i pijte mnogo tečnosti.

Bik

Budite darežljiviji, ali samo onda kad za to imate stvarni razlog i ličnu satisfakciju. Probleme sa oticanjem treba da shvatite mnogo ozbiljnije.

Blizanci

Stavite akcenat na svoj privatni život. Partner je nezadovoljan vašim ponašanjem. Poslovnim angažmanima ćete rešiti svoje finansijske probleme.

Rak

Ove sedmice zaboravite na sve probleme, jer se oni jedan po jedan polako rešavaju. Više se posvetite kući, jer poslovi ionako idu bolje od očekivanog.

Lav

Nervozni ste, ali bez razloga. Ne pravite mučenika od sebe. Poziv iz inostranstva je prilika da promenite život iz korena. Prihvatite ga.

Devica

Problemi na poslu se neće rešiti ako budete samo nemi posmatrač događaja. Potražite pomoć od uticajnih ljudi. Novčani dobitak krajem sedmice.

Vaga

Konačno ste se poslovno pokrenuli i pred vama je veliki uspeh. Mnogo izlazaka, druženja i kontakata s ljudima. Možete očekivati veliko prijatno iznenađenje.

Å korpija

Previše ste navalentni, pa plašite ljude oko sebe. Opustite se i sačekajte da se poslovi pokrenu sami od sebe. Prijatna poslovna poseta iz daljine.

Strelac

Nemojte uletati u vatru, smirite se. Neka vam se glava malo ohladi. Koncentrišite se na sadašnji posao ili traženje novog. Nesporazumi s partnerom.

Jarac

Do kraja sedmice vam stiže veća suma novca. Vesti iz inostranstva su više nego povoljne i poslovi će krenuti brže nego što mislite. Samo budite mudr

Vodolija

Stavite sve na svoje mesto i polako napravite planove za dalji period. Partner vam je podrška u poslu i životu, ali nemojte ga previše pritiskati.

Ribe

Dok čekate, smislite šta ćete dalje. Moguća je promena posla, ali problemi s nekim dokumentima koji su se izgubili stvoriće vam neprijatnost. Otkažite put.