Pancevac Online

Broj 4551 · 27.03.2014.

Horoskop

Piše: Talida

Ovan

Koliko god da se trudite, teško ćete uspeti da nešto uštedite, jer vam predstoje neplanirani troškovi u kući. Na privatnom planu stvari se sve više komplikuju. Nesanica.

Bik

Da tiha voda breg roni, uverićete se ove sedmice. Samo ostanite smireni i svi problemi na poslu će vas zaobići. Razgovarajte otvoreno s partnerom o svojim nedoumicama.

Blizanci

Ako planirate da nekud putujete, vreme je idealno za to. Ne upuštajte se ni u kakve ortačke poslove, jer ćete od toga imati više štete nego koristi. Više spavajte.

Rak

Potrudite se da dobro isplanirate svoje obaveze i ne gubite previše energije na objašnjenja. Probajte da spasete svoju vezu ili brak, koji sve više liči na lošu komediju.

Lav

Razmislite dobro gde ćete uložiti novac ako želite da proširite posao ili započnete nov. Najbolje bi bilo da gledate svoja posla i ne budete začin baš u svemu.

Devica

Ako radite u sferi obrazovanja, pred vama je dobra i uspešna sedmica. Ne oklevajte da neke stvari konačno isterate na čistac. Više se posvetite porodici.

Vaga

Bićete malo usporeni ovih dana i bez prevelike želje da se poslovno angažujete. Razmišljate o kraćem odmoru ili o dobrom provodu s društvom.

Å korpija

Ukoliko se bavite trgovinom, pred vama je jedna uspešna sedmica. Veliki poslovi, povezani sa inostranstvom, polako će početi da se realizuju.

Strelac

Ukoliko ste u potrazi za novim poslom, zvezde su vam naklonjene. Ako ste sami, velike su Å¡anse da nekoga upoznate. Zadovoljstvo i radost u porodici.

Jarac

Niste baš uvereni da se treba uzdati u sreću, ali ove sedmice ona vas i te kako gleda. Veći priliv novca i veće društveno angažovanje.

Vodolija

Pomalo ste bezvoljni, pa vam se može dogoditi da propustite dve veoma povoljne poslovne prilike. Ako ste sami, verovatno ćete upoznati zanimljivu osobu.

Ribe

Na poslu se situacija ne smiruje, pa hteli – ne hteli moraćete da se konačno opredelite na koju ćete stranu. Vaša ljubavna priča sve više liči na san.