Pancevac Online

Broj 4523 · 12.09.2013.

Horoskop

Piše: Talida

Ovan

Situacija na polju finansija se zakomplikovala. Smirite se, za nekoliko dana sve će doći na svoje mesto. Pomozite starijem članu porodice. Posetite zubara.

Bik

Manji problemi sa očima mogu biti i alergijske prirode. Obuzdajte se u trošenju i ne gomilajte nepotrebne stvari. Partner ne razume vaše napade besa.

Blizanci

Imate velike planove za nove projekte, ali pre nego što se upustite u to, obezbedite podršku odgovarajućih struktura. Manje stomačne tegobe pojačaće nervozu u kući.

Rak

Proverite sve papire u vezi sa svojim nekretninama. Partner vas ne zanemaruje, već jednostavno ima mnogo obaveza. Pripazite šta jedete, mogući su problemi s varenjem.

Lav

Nikako da naučite da agresivnost nije dobra ni za vas ni za ljude oko vas. Problemi s kičmom su posledica vaše prenapetosti. Ako ste privatnik, očekujte manje probleme.

Devica

Budite oprezni u saobraćaju. Suočavate se s mnogo problema kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Previše vršite pritisak na partnera, a ljubav se polako gasi.

Vaga

Lepi, veseli, sve čega se dohvatite ide vam od ruke. Stiže vam zaslužena nagrada, pa ćete i moralno i finansijski biti prezadovoljni. Krajem sedmice je moguć poslovni put.

Å korpija

Polako ali sigurno se vraćate u poslovne tokove. Vreme je da počnete da pripremate dokumentaciju za projekat o kome već duže sanjate. Dobri kontakti sa strancima.

Strelac

Često ste umorni, pa ne bi bilo loše da proverite krvnu sliku. Nemojte svima pričati o svojim planovima, da vas neko ne bi preduhitrio i pobrao lovorike umesto vas.

Jarac

Dolazak prijatelja iz inostranstva do kraja ove sedmice iz temelja će promeniti vaš život nabolje. Završite sve obaveze pre toga, jer vam predstoji žestok poslovni tempo.

Vodolija

Potrudite se da podmirite sve dugove koje imate u bankama, jer vam na tom polju zvezde nisu naklonjene. Depresija je stanje duha, a vi trenutno nemate baš mnogo vremena za to.

Ribe

Lepa vest o prinovi u porodici ili trudnoći baciće u zasenak sve ostalo. Prestanite da se nervirate zbog posla i odnosa s kolegama jer će doći do promene rukovodećeg kadra.