Pancevac Online

Broj 4523 · 12.09.2013.

Naša anketa

Koji su vaši glavni ciljevi?

Prioriteti su prolazni, život je jedan

Vreme neumitno teče. Ako smo život dobili na poklon, filozofski rečeno, valjalo bi ga proživeti što kvalitetnije. To su želje. Ipak, vrtlog promena i svakodnevna dešavanja uče nas da treba biti studiozan.

Postavljeni prioriteti, stepenasto nanizani, mogu se smatrati neophodnošću.

Kliknite za veci prikaz

MANE MOROMILA, privatni preduzetnik:

– Da živim u nekoj drugoj zemlji, imao bih odgovor na vaše pitanje, a ovako nemam šta da kažem.


Kliknite za veci prikaz

IGOR JAJIĆ, fudbalski sudija:

– Radim u državnoj firmi i veoma sam zadovoljan svojim trenutnim statusom. Takođe, sudim na fudbalskim utakmicama Vojvođanske lige i tu je sve u najboljem redu. Živim sam. Svi u porodici su mi zdravi i podržavaju me u svemu što radim. Šta bi čovek još mogao da poželi? Skoro sve životne prioritete sam ispunio. Svakako, vreme preda mnom doneće i neke nove, a ja se nadam da ću biti spreman za njih.
Kliknite za veci prikaz

VANjA JOVANOVIĆ, budući farmaceut:

– Trenutno me najviše zanima to da uspešno završim fakultet. Posle toga, svakako, na redu je pronalaženje posla. Naravno, razmišljam i o osnivanju porodice, ali to će doći kasnije. Isto tako, veoma mi je važno da se usavršavam i vodim zdrav život. Ako me pitate o nekoj dalekoj budućnosti, o tome još uvek ne razmišljam.
Kliknite za veci prikaz

DRAGOMIR DROBNjAK, student:

– Želim da uspešno završim fakultet i da se zaposlim. S obzirom na to da sam na studijama mašinstva, nadam se da pronalaženje posla neće biti problem. Aktivno se bavim sportom, živim zdravo i to su mi i životni prioriteti. Još uvek je rano da planiram osnivanje porodice, ali svakako će jednog dana i to biti tema za razmišljanje.
Kliknite za veci prikaz

MILOŠ JANKOVIĆ, nezaposlen:

– Ako vam kažem da sam na birou rada i da tražim posao, onda je jasno šta mi je trenutno prioritet. Naravno, zdravlje je uvek najbitnije i to je osnovno polazište za svakog čoveka. Takođe, obožavam fudbal i moja velika želja je da odem na Svetsko prvenstvo, koje se sledeće godine održava u Brazilu.
Kliknite za veci prikaz

MARINA GRUJIĆ, čovek:

– Bitno mi je da mogu da pomognem, kao i da su ljudi u mom okruženju srećni i zadovoljni. Prioriteti se stalno menjaju, ali je u mom životu osmeh uvek na prvom mestu. U skladu s tim kako se ja menjam, menjaju se i moji prioriteti. Važno mi je da situacije u kojima se nalazim uvek budu pozitivne. Prioriteti su prolazni, život je jedan.

Anketirao S. Damjanov