Pancevac Online

Broj 4519 · 15.08.2013.

Horoskop

Piše: Talida

Ovan

U odličnoj ste kondiciji i čini vam se da se nikada niste osećali bolje. Sitne laži često mogu se pretvore u krupne probleme. Veza vam je na teškom ispitu.

Bik

U petak će vam stići lepe vesti vezane za neki finansijski dobitak koji već dugo čekate. Pozabavite se malo svojim zdravljem, telo vam šalje signale da je premoreno.

Blizanci

Probajte da se opustite, smanjite unos kafe, to vas čini još nervoznijim. Posao je stabilan, a ako radite u vojsci ili policiji, stižu vam vesti o prekomandi. Spavajte više.

Rak

Prijatelj ili partner će vas iznenaditi nekim poklonom. Budite uporni ako se bavite privatnim biznisom jer će vam se ulaganja i trud i te kako finansijski isplatiti.

Lav

Osećate kako ste umorni od dokazivanja da ste u pravu. Koncentrišite se na sređivanje odnosa s mlađim članom porodice jer se može dogoditi da vam on okrene leđa zauvek.

Devica

Mnogo puta ste se uverili da je u ljubavi sve moguće. Prosto zračite optimizmom, pa se potrudite da deo toga prenesete na partnera i okolinu.

Vaga

Već dugo vam se neko udvara, ali nikako da dobije vaše simpatije. Poziv koji ćete dobiti do četvrtka verovatno će vam iz korena promeniti život i pomoći vam da donesete važne odluke.

Å korpija

Kada pomislite da ste sve završili, iskrsne novi posao, ali i novi problem. Ne odlažite ništa za kasnije, jer nećete imati vremena da sve isterate na čistac. Moguće urinarne infekcije.

Strelac

U ljubavi vas očekuje jedna dinamična sedmica, bilo da ste sami ili da imate partnera. Previše ste se opustili, pa biste mogli da počnete da se bavite nekom sportskom aktivnošću.

Jarac

Moraćete da odložite planirani put. Čeka vas jedan zaista naporan stampedo ove nedelje – mnogo poslovnih sastanaka, ali i potpisivanje nekog važnog poslovnog ugovora sa strancima.

Vodolija

Napokon da i vama svane. Finansije se popravljaju, pa od subote možete očekivati neki novac. U ljubavi ste još uvek na veoma tankom ledu, ali to vam i prija.

Ribe

Sedmica pred vam je kao stvorena za uživanje. Uživaćete u provodu s prijateljima, hrani i piću... No, kada rešite da se opustite često umete i preterate. Pripazite da zbog toga ne bude problema.