Pancevac Online

Broj 4511 · 20.06.2013.

Horoskop

Piše: Talida

Ovan

Rešite se besa koji se nagomilao u vama, jer to može biti uzrok velikih nesuglasica s partnerom. Saradnja sa starijima i sa ženama donosi vam novac.

Bik

Probajte da rešite probleme bez prebacivanja i traženja krivca. Ako budete mudri i ćutite, možete popraviti svoju finansijsku situaciju i domoći se položaja.

Blizanci

Ne opuštajte se i ne pričajte previše. Novčani dobitak do četvrtka. Povoljan period za studente. Ne zamerajte partneru preko mere, dovoljno je da zna da je pogrešio.

Rak

Imate sjajnu priliku da povoljno rešite pitanje svoje karijere. Ako ulazite u novu vezu, trudite se da to što duže bude tajna, veće su šanse da uspete.

Lav

Novac je ono što vas pokreće i stimuliše, a ove sedmice će ga biti iz raznih izvora. Toliko ljudi oko vas, a vi sami. Ne upuštajte se u tajne i paralelne veze.

Devica

Ponovo razmišljate o starom partneru. Dajte mu još jednu priliku da se iskupi. Samo smireno nastupajte na poslu i uspeh neće izostati. Dobitak.

Vaga

Vagate tako često u životu da ste i sami umorni. Jednostavno pustite da se dogodi. Mogućnost zarade je vezana za strance. Do petka jedan veći dobitak.

Å korpija

Period za vama bio je mučan, ali uspeli ste da istrajete. Ulazite u posao s novim idejama i elanom. Ne potcenjujte snagu i ljubav svog stalnog partnera.

Strelac

Prevaziđite probleme u braku i rešićete se samoće. Nije vreme za radikalne poteze. Prikupite prave i proverene informacije i sačekajte pravi trenutak.

Jarac

Ovo je nedelja dobitaka i novih početaka. Mučiće vas nesanica, ali suočite se s prošlošću, dobro izmerite šta dobijate, a šta gubite i osećaćete se bolje

Vodolija

Svaka delatnost u vezi sa ženama donosi sigurnu novčanu korist. Ovo je nedelja lepih ljubavnih priča, velikih snova i ostvarenja želja. Hrabro napred.

Ribe

Pomalo ste impulsivni i reagujete suviše burno i na poslu i privatno. Hitno vam je potreban odmor kako biste sakupili snagu. Živci su vam kao strune, svakog časa mogu pući.