Pancevac Online

Broj 4470 · 06.09.2012.

Horoskop

Piše: Vojislav Žuržul

Ovan

Postavili ste stvari na svoje mesto i možete da očekujete pozitivan rasplet situacije u kojoj ste se našli. Poslovi se neće odvijati sami od sebe, ali vi ste strpljivi i znaćete kada je pravi trenutak. Na sentimentalnom planu imate povoljan period, pa ne treba da brinete.

Bik

Pred vama je veoma promenljiv period. U tim situacijama se dobro snalazite, pa će naredni dani za vas biti povoljni. Na poslovnom planu ćete uspešno rešiti jedan spor i osetićete veliko olakšanje. Emotivni plan je dobar, bićete zapaženi u društvu a moguća je i nova veza.

Blizanci

Povoljan period će učiniti da s mnogo više entuzijazma uđete u nove poslove. Nedostatak samopouzdanja samo uspesi mogu da vam vrate. Ne oslanjajte se previše na kolege. Sentimentalni plan vam je dobar, što će pozitivno uticati na vaš pristup toj oblasti. Više se odmarajte.

Rak

Očekujete poboljšanje na svim planovima. Neprijatna situacija u koju ste dospeli svojom greškom ima izgleda da se popravi. To će vam dati podstrek da se više trudite kako biste postigli bolje rezultate. Zbog novog poznanstva ovaj period će vam ostati u lepoj uspomeni.

Lav

Zaokupljeni ste napredovanjem, pa zapostavljate svoju okolinu. Sebični ste i to vam se neće isplatiti, već samo može dovesti do negativnih rezultata. Prilagodite se ljudima s kojima delite svakodnevne probleme. Ako ne uvažite partnerove potrebe, imaćete nesuglasica.

Devica

Neumorni ste u istraživanju novih mogućnosti i to će vam se pozitivno vratiti. Realizovaćete neke ideje, pa ništa neće moći da vam pokvari dobro raspoloženje. Ne zapostavljajte svoju okolinu i najbliže osobe jer vam one pružaju utehu i kada vam ne ide tako dobro.

Vaga

Odlaganje nekih poslova neće doneti rezultate. Morate da se upustite u rešavanje problema iako su to bolne stvari za vas. Ipak, vi se pravite kao da je sve u redu i izbegavate da se suočite s realnošću. Što duže budete oklevali to će situacija biti komplikovanija

Å korpija

Previše ste se angažovali oko nekih stvari, a rezultata gotovo da nema. Potrebna vam je osmišljena akcija, a do nje ćete doći jedino ako se dobro odmorite. Posvetite se više porodici i ljudima koji vas okružuju. Neko iz vaše okoline može vam dati koristan savet.

Strelac

Finansijski plan vam je povoljan, ali vi ste rešeni da se materijalno obezbedite. Sami ste krivi za većinu sentimentalnih problema. Morate da prevladate stidljivost i otvoreno nastupite sa svojim željama. Mogući su problemi sa stomakom.

Jarac

Radni elan vam je visok i sigurno ćete postići odlične rezultate. Emotivni plan vam je nestabilniji i podložan promenama. Niste sigurni u partnerova i svoja osećanja. Izbegavajte svađe jer vas one mogu skupo stajati.

Vodolija

Pozitivni uticaji će vam doneti dobru situaciju na poslovnom i nešto manje dobru na emotivnom planu. Kada treba izraziti emocije, ne pronalazite pravi način. Delujete nespretno i uplašeno što vas udaljuje od cilja koji želite da postignete. Potrebno vam je samopouzdanje.

Ribe

Ako niste spremni da uložite energiju u nove ideje, drugi vam neće poveriti svoj novac. Potrebno vam je više elana i samopouzdanja. Na sentimentalnom planu morate da budete izuzetno oprezni jer ima ljudi koji bi želeli da vas povrede i iskoriste.