Pancevac Online

Broj 4468 · 23.08.2012.

Pančevačka gracija

Fitnes klub „Fleks” i „Pančevac” biraju devojku godine: Pančevačka gracija

Hrabra i talentovana Karmen

Ljudi su zaštitni znak svakog mesta. Prvo što upada u oči jeste lepota koja se svakako najpre vezuje za senzualniji pol. Ona je potpuna samo ako podrazumeva produhovljenu ličnost.

Pančevo nikad nije oskudevalo u gracijama blistavog uma, a ova rubrika predstavlja ih na suptilan način. O tome koja je od njih najsuptilnija čitaoci treba da daju sud, glasajući za svoje favoritkinje na gracija@pancevac-online.rs i flexfitnessclub@gmail.com, kao i popunjavajući kupone u okviru ove rubrike i ubacujući ih u sanduče pored blagajne našeg lista. Na istim mestima možete prijaviti vaše kandidatkinje.

Svakog meseca biće odabrana gracija meseca, a na kraju godine i štampan kalendar sa dvanaest najboljih.

* Pravilo za slanje SMS-a je sledeće: ukucajte latinično slovo P, razmak, Gracija i ime kandidatkinje, i pošaljite na 4111. Bruto cena SMS-a iznosi: u mt:s mreži 38 dinara, u Telenor mreži 38,94 dinara i u VIP mreži 35,4 dinara.

Kliknite za veci prikazKliknite za veci prikaz


gracija.pancevac-online.rs

Tatjana Tatić je rođena u Pančevu, gde još uvek živi. Od četvrte godine se bavi baletom, sada pohađa baletsku školu „Lujo Davičo” u Beogradu, a planira da usavršavanje nastavi u Rusiji. Pored zapaženog učešća na međunarodnom takmičenju u Berlinu, u široj javnosti je ostala upamćena po upečatljivim nastupima u serijalu „Ja imam talenat”, kada je s koreografijom „Karmen” stigla do polufinala. Nedavno je dobila glavnu ulogu u mjuziklu „Neko kaže ljubav”, čija će premijera biti održana u septembru u beogradskom pozorištu „Boško Buha”. Rekreativno je trenirala kajak i košarku, a redovno odlazi u teretanu.

Tatjana misli da je veoma tvrdoglava, ali oni koji je dobro poznaju kažu da je druželjubiva, komunikativna i iskrena. Veoma je hrabra i znatiželjna i takve ljude voli oko sebe.

S druge strane, izbegava arogantne i prepotentne osobe i iritiraju je neljubazni radnici za Å¡alterima, u prodavnicama...

Kada je njen grad u pitanju, žali što zgrade poput hotela „Tamiš” konstantno propadaju, dok istovremeno Pančevo nema pristojne smeštajne prostore. Prema njenom mišljenju, trebalo bi pokrenuti mnoge stvari, naročito vrlo zapušteni Narodni muzej. Dok je centar lepo uređen, periferija je u očajnom stanju.

Tu, pre svega, misli na svoju Margitu, gde i dalje dominira kaldrma i osećaju se neprijatni mirisi jer mnogi drže stoku u neadekvatnim uslovima.

Tatjana, za razliku od mnogih svojih vršnjaka, ne može da smisli muziku s ibarske magistrale, ali zato rado sluša hevi metal i grupu „Disturbe”, a kad je o panku reč, bez premca je „Ritam nereda”.

Poslednje što je odgledala jeste ostvarenje „Don Žuan”, ali više voli akcije poput filma „Umri muški”. Čita naučnu fantastiku, a iz te oblasti izdvaja svetski hit „Hari Poter”. Mimo toga, veoma joj se dopao Heseov „Demijan”. Obožava engleski fudbal i strastveni je fan „Arsenala” i fudbalera Tea Volkota. U baletu su joj uzori veliki igrač, koreograf i učitelj Marijus Petipa i kompozitori Vinkus i Čajkovski. Oduševljena je Berlinom, u kom se osećala kao da je u nekom drugom vremenu.

Doskora nije verovala u istinsku ljubav, što se nedavno, na njenu sreću, apsolutno promenilo. Pored fizičkog izgleda i obrazovanja, potrebno je danjen izabranik ima jasan cilj u životu i da marljivo krči put ka tome.

Tatjanin životni moto je da treba uživati u svakom trenutku, a sugrađanima poručuje da se ne plaše donošenja odluka jer na kraju sve ispadne dobro.

J. Filipović

Fantastična Džulija

Kliknite za veci prikaz

Za Tatjanu je svetska gracija broj jedan Džulija Roberts, koja pored specifične lepote i ženstvenosti, poseduje fantastičan glumački talenat.