Pancevac Online

Broj 4468 · 23.08.2012.

Horoskop

Piše: Vojislav Žuržul

Ovan

Pred vama je veoma nepovoljna nedelja, a to se naročito odnosi na početak vikenda. Izbegavajte situacije u kojima biste mogli da stavite na kocku svoje redovne aktivnosti. Lako se može desiti da pretrpite gubitak i na materijalnom i na sentimentalnom planu.

Bik

Imate velike šanse da ostvarite poslovni poduhvat. Organizujte se što bolje i saberite sav potencijal za naredni period. Na emotivnom planu ste inertni i delujete nezainteresovano. Osoba do koje vam je stalo od vas očekuje mnogo više aktivnosti i truda.

Blizanci

Povlačite se u sebe i pokušavate da sami razrešite neke probleme. Biće vam mnogo lakše ako svoja razmišljanja podelite s osobom u koju imate poverenje. Ponekad je dovoljno samo da vas neko sasluša pa da se osećate mnogo bolje. Mogući su problemi s disajnim organima.

Rak

Poslovi napreduju, što će vam brzo doneti materijalnu satisfakciju. Finansijski ne stojite dobro pa će vas jedan neplanirani dobitak prijatno iznenaditi. Kada su u pitanju emocije, u mirnom ste periodu, u kome neće biti mnogo uzbuđenja, ali stabilnost vam odgovara.

Lav

Rešili ste da se agresivnije upustite u poslovne transakcije. Pritom ćete imati sreće i na kraju ćete biti zadovoljni. To će vam vratiti samopouzdanje i bićete spremni za nove izazove. Emotivni plan nije naročito dobar i morate da se suočite s mnogim neprijatnostima.

Devica

Loš period za novčane transakcije. Nema potrebe da srljate u neproverene kombinacije jer tako kvarite svoj finansijski saldo. Najbolje je da odete na kraći odmor kako biste mogli da se posvetite nekim ličnim stvarima i ljudima iz najbliže okoline.

Vaga

Odlaganje nekih poslova neće doneti njihovo rešenje. Morate da se upustite u rešavanje problema iako je to za vas neprijatno. Ipak, pravite se da je sve u redu i izbegavate da se suočite s realnošću. Što duže budete oklevali, situacija će biti komplikovanija.

Å korpija

Na poslovnom planu neće biti mnogo promena i rutinski ćete raditi ono čime se trenutno bavite. Vaše ideje su daleko veće, ali neće biti realizovane još neko vreme. Na sentimentalnom planu ćete doživeti lepe trenutke i može se desiti da se zaljubite.

Strelac

Neprilike na poslu su prolaznog karaktera i nema razloga za brigu. Ako vodite sopstveno preduzeće, nemojte ulagati novac u nesigurne poduhvate. Iskoristite narednu nedelju da se pripremite za budući period. Na emotivnom planu vam se dešavaju lepe promene.

Jarac

Suviše agresivno nastupate u situacijama kada to nije preporučljivo. Stišajte strasti i primenite miroljubiviju taktiku. U suprotnom se možete naći u neprijatnoj situaciji. Kada je emotivni plan u pitanju, budite oprezni, jer neko želi da zloupotrebi vaše poverenje.

Vodolija

Iluzije koje gajite odvešće vas na pogrešnu stranu. Budite realniji u sagledavanju situacije oko sebe i ne dozvolite da zabluda prevlada. Racionalan pristup će vam omogućiti da ostvarite neku zamisao. Emotivno ste rasterećeni i okruženi ste brojnim pristalicama.

Ribe

Raspolažete s mnogo mentalne snage i spremni ste da se uhvatite ukoštac s najvećim izazovima. Uspećete da realizujete veći deo svoje energije i da popravite svoj položaj u poslovnim sferama. Kada su emocije u pitanju, niste sigurni šta želite.