Pancevac Online

Broj 4453 · 10.05.2012.

Horoskop

Piše: Vojislav Žuržul

Ovan

Zapostavili ste neke poslove i sada vam se to vraća. Nemate volje da završite započeto, a nove ideje vam nedostaju. Tek kada dovršite sve što ste počeli, dobićete inspiraciju za nove poduhvate. Emotivni plan je loš i morate se potruditi da ispravite neke greške.

Bik

Loše prilike na materijalnom planu potrajaće još neko vreme. Nemate rešenje za postojeće probleme i morate sačekati da nepovoljni uticaji prođu. U međuvremenu se posvetite porodici i problematici za koju inače nemate vremena. Na emotivnom planu ste iscrpljeni.

Blizanci

Rezultati izostaju mada se trudite. Oslonite se na savete osoba koje imaju više iskustva u poslu kojim se bavite. Kada budete ostvarili uspeh, videćete da postoji i lakši put. Obratite pažnju na osobe iz svoje najbliže okoline, jer ćete od njih dobiti podršku.

Rak

Nepovoljan raspored stvari može da vam pokvari poslovne planove. Klonite se neproverenih ulaganja i promena na poslovnom planu koje mogu biti nesigurne. Ljubavni plan vam ostavlja mogućnost da se izrazite. To vam može biti preokupacija u narednom periodu.

Lav

Dobićete ideje kako da ostvarite napredak na poslovnom planu. Ne treba ih unapred proglašavati spasonosnim, ali su svakako vredne pažnje. Emotivni plan ste podredili nekim drugim stvarima, što vam može doneti glavobolju. Posvetite više vremena partneru.

Devica

Pokušavate da popravite svoj nepovoljan materijalni položaj, ali postižete polovične rezultate. Previše emotivno reagujete u nekim trenucima i skloni ste povlačenju kada je potrebna odlučnost. Umesto da napredujete, vi se durite i tako kvarite sve što ste ostvarili.

Vaga

Povoljan period na svim poljima. Na poslovnom planu ćete ostvariti značajan pomak, što će se odraziti na vaše finansije. Planove ste postavili na realne osnove i postoji velika mogućnost da se ostvare. Sentimentalni plan je veoma dobar i ne treba da ga kvarite.

Å korpija

Upali ste u kreativnu krizu i nemate mogućnost da svoje ideje sprovedete u delo. Sačekajte da negativni uplivi prođu pa se s obnovljenim snagama upustite u iste projekte. Sentimentalni plan vam je veoma važan, ali tvrdoglavošću nećete ništa postići.

Strelac

Loš period za finansijske poslove. Neproverene kombinacije mogu biti vaš najveći neprijatelj. Pričekajte izvesno vreme da se situacija stabilizuje i krene nabolje. Strpljenje je vaše najjače oružje. Emotivni plan je dobar i možete da očekujete lepe trenutke.

Jarac

Iako vam je materijalna strana dobra a period povoljan za sticanje, obratite pažnju i na ono šta drugi govore i misle o vama. Otuđili ste se od svoje okoline, što će se loše odraziti na međuljudske odnose. Sentimentalni plan je opterećen vašim neiskrenim potezima.

Vodolija

Komunikativni ste i raspoloženi za ostvarivanje novih odnosa. To će vam pomoći u nastojanju da proširite poslovne mogućnosti. Bićete u prilici da otputujete i to ne treba da propustite. Na emotivnom planu ste uzdržani, što se vašem partneru neće svideti.

Ribe

Raspoloženi ste za kreativno delovanje i možete da očekujete dobre rezultate na tom polju. Ovakvu situaciju morate dobro iskoristiti jer će kasnije sve ići mnogo teže. Kada su u pitanju emocije, predstoji vam povoljan period, koji može rezultirati novom vezom.