Pancevac Online

Broj 4437 · 19.01.2012.

Horoskop

Piše: Vojislav Žuržul

Ovan

Kritički ste nastrojeni prema drugima, a svoje nedostatke kao da ne vidite. Osobe koje vas okružuju možda nemaju vašu snagu, ali sigurno nisu ništa lošije od vas. Budite samokritičniji pa ćete lakše shvatiti okolinu. Dobićete neku poruku iz inostranstva.

Bik

Ponestaje vam snaga i mnogi poslovi zbog toga stagniraju. To je samo prolazna faza i ne treba da se mnogo uzrujavate. Uzmite kraći odmor i razmislite o svemu natenane. Kada su emocije u pitanju, ovo za vas nije naročito povoljan period. Odmarajte se što više

Blizanci

Kada utvrdite šta želite i šta od toga možete da ostvarite, ne znate za prepreke. Spremni ste da učinite sve da biste ostvarili cilj i niko vas u tome neće sprečiti. Pazite da pri tom ne povredite ljude oko sebe. Na emotivnom planu ste previše napeti.

Rak

Stanje na poslovnom planu je izuzetno dobro. Ukoliko se bavite nekretninama, ovaj period će za vas biti posebno značajan. Sentimentalni plan je dobar, ali vas muče problemi u okviru porodice. Pokušajte da se što manje nervirate.

Lav

Sve vaše aktivnosti počinju da daju rezultate. Dobro ste isplanirali ono što želite da sprovedete u delo i s pravom očekujete povoljan ishod. To se odnosi i na materijalni i na sentimentalni plan. Kada su emocije u pitanju, nećete odmah ostvariti svoje želje.

Devica

Poslovi će se dobro odvijati, ali ćete imati dodatne izdatke. Neprilike mogu biti pravne prirode i budite spremni na to. Uprkos svemu, zadržite dobro raspoloženje. Emotivni plan je povoljan i to će vam biti satisfakcija za eventualne teškoće na materijalnom planu

Vaga

Polako puštate konce iz svojih ruku i teže se snalazite u poslovnim zahvatima koje ste preduzeli. Odmorite se i o svemu razmislite s vremenske distance. Predah će vam dobro doći da sredite emocije, koje su u poslednje vreme uzburkane. Zdravlje vam je ugroženo

Å korpija

Olenjili ste se i obavljanje nekih poslova vam ne ide od ruke. To je zato što ste probleme počeli da rešavate rutinski. Budući da ne podnosite rutinu, posao vam je postao monoton. Morate sami da unesete izmene i da tako sebi olakšate. Ljubavni plan je povoljan.

Strelac

Osećate naklonost nadređenih i spremnost poslovnih partnera na saradnju. Naredni period bi mogao da vam ostane u lepoj uspomeni ako ostvarite makar mali deo onoga što vam se nudi. Uprkos svemu, ne zaboravite ljubavni plan, jer ćete se kasnije možda kajati.

Jarac

Usredsredite se na ono što želite da postignete i krenite u akciju. Mnogo oklevate, pa prilike prolaze pored vas. Oslonite se na intuiciju i nećete se pokajati. Kada morate da se odlučite između dve stvari, previše se kolebate. Potrebno vam je više samopouzdanja

Vodolija

Poslovi napreduju i imate dovoljno snage da ih dovršite. Materijalna satisfakcija neće izostati pa ćete biti veoma zadovoljni. To će vam uliti samopouzdanje, koje će vam dobro doći u emotivnim kontaktima. Osoba do koje vam je stalo biće zadivljena vašom hrabrošću.

Ribe

Morate da se usredsredite na jednu stvar i da je dovršite. Kada tako postupite, shvatićete da konfuzija ugrožava vaše delovanje. Emotivni plan će vas razvedriti, jer vam predstoji povoljan period. Možda ćete biti fizički iscrpljeni, a moguća je i povišena temperatura.