Pancevac Online

Broj 4399 · 29.04.2011.

Horoskop

Piše: Vojislav Žuržul

Ovan

Usredsredite se na ono što želite i krenite u akciju. Mnogo oklevate, a prilike prolaze. Kad morate da se odlučite između dve stvari, nesnalažljivi ste. Oslonite se na intuiciju, prikupite samopouzdanje i ostvarićete dobre rezultate.

Bik

Pronađite vreme za nepohodan odmor. Potrebna vam je osmišljena akcija jer vaše angažovanje ne donosi rezultate. Posvetite više pažnje porodici i prijateljima. Neko iz vaše okoline vam može dati koristan savet.

Blizanci

Osećate naklonost nadređenih i spremnost kolega za saradnju. Naredni period bi mogao da vam ostane u lepoj uspomeni ako ostvarite i deo onoga što vam se nudi. Uložena energija će vam se isplatiti. Ne zaboravite sentimentalni plan. Moguć je lep poklon od bliske osobe.

Rak

Postavili ste stvari na svoje mesto i možete da očekujete pozitivan rasplet situacije. Poslovi se neće odvijati sami od sebe, ali vi ste strpljivi i znaćete kada je pravi trenutak. Sentimentalni plan je povoljan, pa ne treba da brinete.

Lav

Povoljan period će učiniti da s mnogo više entuzijazma uđete u nove poslove. Samo uspesi mogu da vam povrate samopouzdanje. Ne oslanjajte se previše na kolege jer vam neće pomoći. Sentimentalni plan vam je dobar. Više se odmarajte.

Devica

Zaokupljeni ste napredovanjem, pa zapostavljate okolinu. Sebični ste i samoživi, a to samo dovodi do negativnih rezultata. Promenite pristup iz osnova i prilagodite se ljudima s kojima delite svakodnevne probleme. Uvažavajte partnerove potrebe.

Vaga

Veoma ste emotivni i to utiče na vaš rad. Takvo stanje nije povoljno za poslove jer neko može da iskoristi vašu emotivnost i da vas prevari. Sentimentalni plan će vam biti obogaćen, što će učiniti da provedete lepe trenutke uz dragu osobu.

Škorpija

Raspoloženi ste za ostvarivanje bliskih veza, bilo sentimentalnih bilo prijateljskih. Postoji mogućnost da se zbližite sa osobom koja će u vašem životu odigrati važnu ulogu. Na poslovnom planu nema promena. Opustite se neko vreme.

Strelac

Poslovi će vam se odvijati veoma dobro, ali ćete imati dodatne izdatke. Neprilike mogu biti pravne prirode i morate biti spremni ukoliko do toga dođe. Zadržite dobro raspoloženje jer vam je emotivni plan veoma povoljan.

Jarac

Ne snalazite dobro u poslovnim poduhvatima koje ste preduzeli. Morate malo da se odmorite i razmislite o svemu s vremenske distance. Predah će vam dobro doći da sredite svoje uzburkane emocije. Zdravlje vam je ugroženo.

Vodolija

Rastrzani ste i nemirni. Nemate postojanosti i to vas koči. To konfuzno stanje nije povoljno za vaše delovanje. Izuzetno povoljan sentimentalni plan će vas svakako razvedriti. Moguća je fizička iscrpljenost i povišena temperatura.

Ribe

Postajete mrzovoljni, a rezultat toga može biti negativan stav okoline. Pokušajte da svoje neraspoloženje zadržite u sebi jer ćete tako imati manje problema. Osobe koje vas okružuju ne zaslužuju da se emotivno praznite na njima.