Pancevac Online

Broj 4523 · 12.09.2013.

Sport

Vest po vest

Dubajić najbolji

Kliknite za veci prikaz

U Beogradu je prošlog vikenda održano Prvenstvo Srbije za teniske veterane, na kome su Pančevci imali predstavnike u skoro svim kategorijama.

Treći put zaredom Dejan Dubajić je osvajanjem prvog mesta potvrdio da je najbolji teniski veteran u našoj zemlji. Dubajić je u finalu pobedio Vladimira Popovića, takođe Pančevca.

Sledećeg vikenda Pančevo će biti domaćin međunarodnog turnira veterana, na kome će se nadmetati oko 130 tenisera.


Karate Å¡kola Dinama

Od 1. septembra sve takmičarske selekcije KK-a Dinamo rade punom parom i pripremaju se za jesenju sezonu, koja startuje početkom oktobra.

U toku je i upis novih članova u karate školu, a zainteresovani se mogu prijaviti telefonom, na broj 064/1572-245, ili lično, utorkom i četvrtkom od 18 do 21 sat, u sali DTV-a „Partizan”, kada se održavaju treninzi najmlađih grupa.


Pančevcima šest medalja

Kliknite za veci prikaz

Na Prvenstvu Srbije u gađanju iz serijske malokalibarske puške, održanom prošlog vikenda u Ćupriji, nastupili su tri kadeta i tri kadetkinje SD-a „Pančevo 1813”.

Isidora Stojanović je bila najuspešnija i osvojila je zlatnu medalju u trostavu (256 krugova) i bronzu u ležećem stavu (271 krug). Ujedno, znatno je doprinela svojoj ekipi, koju su činile i Nikolićeva i Veljkovićeva, da osvoji srebrno odličje u ležećem stavu.

Ekipa kadeta ubedljivo je osvojila prvo mesto u ležećem stavu (Milošev 264, Jovčević 250 i Dautović 256) i drugo mesto u trostavu (Jovčević 243, Milošev 235 i Dautović 227). Miroslav Milošev je osvojio bronzanu medalju u pojedinačnom nadmetanju u ležećem stavu.

Najmlađi Pančevci su ponovo dokazali da u njih vredi ulagati. Oni brzo napreduju i postižu odlične rezultate iako su morali da treniraju u Beogradu i Zrenjaninu jer u Pančevu ne postoji strelište za vatreno oružje.


Pobeda stonotenisera

Momci koji nastupaju za STK Pančevo uspešno su startovali u prvoligaškom nadmetanju. Oni su u debiju u Smederevu pobedili istoimenog protivnika. Skor od 4:0 dovoljno govori koliko su gosti bili ubedljivi.

U sastavu kluba iz našega grada bili su Zoran Karakašević, Nemanja Marić i Dušan Kušić. Karakašević je savladao oba rivala, dok su po jednom slavili Marić i Kušić.

U narednom kolu Pančevci ponovo gostuju. Ovog puta odlaze u Kostolac, na megdan Rudaru.

Ljudi iz STK-a Pančevo s ponosom ističu da je počela da radi škola stonog tenisa.

O polaznicima škole brigu vodi Nemanja Marić, bivši igrač Crvene zvezde i trener svih selekcija kluba iz prestonice. Zainteresovani se mogu javiti svakog radnog dana od 18 do 21 sat, u sali kluba, koja se nalazi u Ulici cara Lazara 19.

S. D.