Pancevac Online

Broj 4519 · 15.08.2013.

Sport

Kajak-kanu aktuelnosti

Uspeh i na divljim vodama

Kliknite za veci prikaz

Seniorsko i juniorsko prvenstvo Srbije u kajaku slalomu održano je u subotu, 10. avgusta, na reci Ibar, u Kraljevu. Kanuisti KKK-a Pančevo, koji su se proslavili na mirnim vodama, ovog puta su se oprobali u nadmetanju na divljim vodama, a u Pančevo su se vratili s nekoliko medalja.

U disciplini slalom C2, Miković i B. Barašević su osvojili najsjajnija odličja. U istoj trci M.

Barašević i Tomić su osvojili srebro, a u disciplini 3 x C1 treće mesto je zauzela ekipa u sastavu: Miroslav Barašević, Nenad Miković i Branislav Barašević.

Pored velikih uspeha u raftingu, kao i u kanuu na mirnim vodama, ovi vrsni sportisti su pokazali zavidno umeće i na divljim vodama, pa su bogatu riznicu trofeja dopunili novim medaljama.Odlični klinci

Kliknite za veci prikaz

Otvoreno prvenstvo Vojvodine u mini-kajaku za dečake i devojčice rođene 2000, 2001, 2002. i 2003. godine održano je u subotu, 10. avgusta. Nadmetanje je upriličeno u Višnjićevu, pod okriljem Kajakaškog saveza Vojvodine.

Učestvovalo je 17 klubova, a najmlađi kajakaši KKK-a Pančevo su u ukupnom plasmanu zauzeli šesto mesto. Medalje su osvojili: Viktor Stamenković, dvosed Ljubobratović-Vlajin, Marija Ljubobratović i Milica Vlajin.

A. Ž.