NESPORTSKI GEST BRAĆE JOKIĆ: Dobacivali Džeku Nikolsonu (86), strastvenom navijaču Lejkersa, dok je odlazio sa parketa! Ovo Nikoli nije potrebno! VIDEO

13:06

25.05.2023

Podeli vest:

printscreen/tw

Jedan od najpoznatijih navijača Los Anđeles Lejkersa nedavno se vratio svom mestu u prvom redu na parketu. Džeka Nikolsona neko vreme nije bilo u javnosti, no danas 86-godišnji glumac opet je uz svoje Lejkerse.

Na žalost njega i ostalih navijača NBA momaka iz Los Anđelesa, ovih dana nemaju zbog čega da se vesele. Lejkersi u finalu doigravanja Zapadne konferencije gube čak 3:0 od Denver Nagetsa, a to je prednost koju niko nije preokrenuo u istoriji lige, pa su male šanse da Entoni Dejvis i Lebron Džejms uspeju u tom naumu.

Ključnu treću utakmicu, prvu u seriji koja je igrana u Los Anđelesu, iz prvih je redova gledao slavni Nikolson. Njegova pojava danas nije upečatljiva kao nekad, ali podsećamo na to da Džek ima 86 godina.

printscreen/tw

Njegove godine pak nisu smetale braći Jokić da ga provociraju iz blizine. Nemanja i Strahinja su braća Nikole Jokića, srpskog majstora koji vodi Denver prema naslovu prvaka.

Jokići su glasni navijači Denvera, a neretko ulaze u verbalne okršaje s bilo kim, nekad to zamalo preraste i u fizički sukob.

Dok je stari Džek izlazio s parketa, Jokići su mu dobacivali “vidimo se sledeće godine“ te mu mahali ironično dok je izlazio iz dvorane. Jedan je čak opsovao “jeb*m ti mamu“, a američki mediji su preneli kako se slavnom glumcu to dobacivanje nije baš svidelo.

 

(Pančevac/gol.dnevnik.h)

LEBRON BESNEO, VIKAO, DRŽAO SE ZA GLAVU Pogledajte, kako nemoć Lejkersa i Lebrona koji gubi glavu zbog Jokića VIDEO

NBA TROFEJ ZA KOJI JOKIĆ IGRA USKORO U SRBIJI Posle šest godina ponovo u Beogradu! Fanovi mogu da se fotografišu s peharom uz registraciju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.