DETALJI PUCNJAVE NA VRAČARU Napadač (20) uhapšen! Teško ranjeni A. P. (29) imao 12 krivičnih prijava i aktivnu poternicu za izdržavanje kazne!

08:50

23.05.2023

Podeli vest:

MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su N. Đ. (20) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako se sumnja, on je sinoć u Ulici Maksima Gorkog, hicima iz vatrenog oružja naneo teške telesne povrede dvadesetšestogodišnjem muškarcu iz Beograda i dvadesetjednogodišnjem državljaninu Severne Makedonije, a zatim pobegao.

Policija ga je ubrzo identifikovala i pronašla.

Osumnjičenom je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden tužiocu.

Podsetimo, dve osobe ranjene su sinoć na uglu ulica Maksima Gorkog i Cara Nikolaja u Beogradu. Muškarac A. P. (29) je u pucnjavi na Vračaru zadobio povredu desne natkolenice, nakon čega je prebačen u Urgentni centar. Nedaleko odatle, u Novopazarskoj ulici, zatečen je još jedan muškarac sa povredom u predelu leđa.

A.P. (29) teško je povređen u pucnjavi, a kako Kurir saznaje, imao je 12 krivičnih prijava i aktivnu poternicu za izdržavanje kazne zatvora.

U pucnjavi je ranjen i makedonski državljanin D.L. (21). On je pogođen u predelu leđa. Nije poznato zasad da li je bio u društvu A. P, ili je slučajno ranjen.

 

(Pančevac/Kurir)

PUCNJAVA U BEOGRADU: Teško povređeni muškarac prevezen u Urgentni centar na renimaciju VIDEO

MLADIĆ NAPADNUT SEKIROM NA NOVOM BEOGRADU: Istraga je u toku, proveravaju se snimci sa nadzornih kamera!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.