LANA TOKOVIĆ ĆE BITI SAHRANJENA U ALEJI POČASNIH GRAĐANA Kremacija je zakazana za petak na Novom Beogradu, gde će biti izložena i urna

14:16

17.05.2023

Podeli vest:

printscreen

Kremacija pevačice Lane Toković, koja je iznenada preminula 13. maja u 56. godini, biće obavljena na Novom groblju u četvrtak 18. maja, a njena urna biće izložena u Aleji zaslužnih građana, potvrdila je njena prijateljica Vanesa Šokčić.

– Lana je bila počasni građanin i Aleju je zaslužila. U opisu njene biografije možete videti sva njena dela koja ovo opravdavaju – kaže Vanesa Šokčić.

Ona je otkrila i da se njih dve druže 30 godina.

– Mnogo sam je volela nas dve se družimo od 1993. godine i ova njena iznenadna smrt nas je sve pogodila – ispričala je pevačica.

printscreen/RTS

Podsetimo, pevačica Lana Toković preminula je pre dva dana na VMA, a kako je za domaće medije rekao njen prijatelj, uzrok smrti je sepsa zbog koje je upala u komu.

Inače, Lana Toković završila je klavir i solo pevanje. Bila je član dramske grupe u Beogradu u klasi profesora Miodraga Aleksića. Profesionalni angažman u muzici započela je u svojoj 16. godini, prvo u Studiju 13, a potom u Studiju 6 Radio Beograda gde je postala najmlađi producent i muzički urednik. Svoj angažman na ovom polju nastavila je u dve muzičke kuće iz Ljubljane.

 

(Pančevac/Nportal)

PEVAČICA U ŠOKU! LEPA LUKIĆ U EMISIJI UŽIVO SAZNALA DA JOJ JE PREMINULA KOLEGINICA: Bila je jako dobra prema meni!

OVAJ DENSER ĆE GLUMITI DŽEJA U FILMU NEDELJA Evo kako izgleda kao legenda narodne muzike! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.