RECEPT ZA NAJUKUSNIJE MLADE KROMPIRIĆE: Spolja hrskavi, a unutra mekani i sočni

21:13

10.05.2023

Podeli vest:

Pixabay

Potrebno je:

  • 1kg krompirića
  • 1,5l vode
  • 1 kašičica soli

Priprema:

Kilogram krompirića operite i iseckajte na pola. Prelijte ih sa vodom i dodajte im kašičicu soli, i kad proključa voda kuvati 5-10 minuta. Kad se krompir smekša, ocedite ga od vode. U tiganju pržite krompir na ulju koje nije prethodno zagrejano. Ne solite krompir dok se prži, nego tek kada se ocedi od masnoće.

(Pančevac/Stil)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.