PANČEVAC OSVOJIO BRONZANU MEDALJU NA BALKANSKOM PRVENSTVU Stefan Todosijević se iz Grčke vratio sa bronzom u grčko-rimskom stilu! FOTO

08:29

09.05.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Od 5. do 7. maja u Grčkoj je održano Prvenstvo Balkana za pionire i kadete u grčko-rimskom stilu i rvanju za žene. Učestvovali su takmičari i takmičarke iz: Srbije, Grčke, Hrvatske, Bugarske, Rumunije, Moldavije, Makedonije, Albanije i takozvanog Kosova.

U takvoj konkurenciji Pančevac Stefan Todosijević član pančevačkog Dinama i učenik Gimnazije „Uroš Predić” osvojio je bronzanu medalju u kategoriji do 80 kilograma.

Stefan je na startu izgubio od bugarskog predstavnika Atanasova, kasnijeg finaliste, a onda je kroz repersaž, u borbi za bronzanu medalju, bio drugi iz reprezentacije Nikole Grujića.

Kao članovi reprezentacije Srbije, pored Stefana, na Balkanskom šampionatu učestvovali su i Ognjen Todosijević i Lena Ećimović, ali nisu uspeli da se okite nekom od medalja.

Novo iskušenje za rvače iz Pančeva na programu je 20. maja kada će u Subotici biti održano Prvenstvo Srbije za kedete.

 

(Pančevac)

KSENIJA MRKELA BRONZANA U TRCI NA 300 METARA! Atletičarka Dinama iz Pančeva se takmičila sa dve godine starijom konkurencijom!

PANČEVO DOBILO PRVAKINJU BALKANA U RVANJU! Milica Sekulović vraća se iz Grčke sa zlatnom medaljom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.